Hvordan du tilslutter to bygninger trådløst

August 14

Hvordan du tilslutter to bygninger trådløst

Netværk er højdepunktet af moderne teknologi. Det er kommunikation af sammenkoblede enheder som computere, printere, køretøjer og intelligente enheder. At opnå evnen til at sende og modtage oplysninger var en forbløffende begyndelsen til netværk, men det findes begrænsninger i brugen af fysiske medier (f.eks. kabler og ledninger.) Men med nutidens teknologi, kan netværk stærkt overgå sin tidligere begrænsninger ved forlader ledningerne og gå trådløs. Tilslutning af et kontor eller to bygninger i et kontor trådløst er en enkel, men meget effektive skridt mod at få det meste ud af et netværk.

Instruktioner

1 Sørg for der er en klar vej til nettet. Øjeæblet sti mellem bygningerne. Er der forhindringer som træer, telefonpæle, gadelygter eller andre bygninger? Er der store kilder til elektricitet som generatorer eller er der andre kilder af netværk såsom en café eller boghandel med hotspots? Objekter i vejen for det trådløse netværk kan forårsage forvrængning og interferens. Gøre opmærksom på elementerne i nærheden i den indledende planlægning. Sørg også for, anden bygningen ligger inden for visuelle syne. Overfladen af jorden kurver, og denne krumning kan forårsage problemer afhængigt af trådløse netværk anvendes.

2 Vælg hardwaren. Trådløse netværk kan opnås ved hjælp af flere metoder. Der er mikroovn, infrarød, satellit og radio bølge. Mikrobølgeovn er dyre og kræver installation af mikrobølgeovn transmission og modtagende enheder, normalt tårne eller antenner. Mens trådløst effektiv, er mikrobølgeovn normalt ikke på networking rute på grund til at koste. Infrarød kan opnå trådløs transmission af data, men kræver infrarødt udstyr og line-of-sight mellem den afsendende og modtagende enheder. Satellit er en solid metode til at forbinde to bygninger eller mere inden for et trådløst netværk. Det giver mulighed for et meget stort geografisk område, men prisen er høj, og normalt forbeholdt selskaber og uddannelsesmæssige enheder. Radio wave er den mest populære for personlige og små business brug. Hardwaren kræves, herunder en router og trådløse netkort eller adaptere, kan købes for minimale omkostninger på de fleste teknologi butikker.

3 Konfigurer det trådløse netværk. Den trådløse router er den enhed, der forbinder til en bygning internetforbindelse eller server og udsender et signal, som trådløse netværksenheder mellem de to bygninger vil modtage. Routeren skal være en 802.11-rated enhed og bør være en B-klasse eller N-klasse kraftoverføringsanordning. Disse indstillinger er standarder for trådløse netværk. Når routeren er programmeret via en direkte tilsluttede computer eller laptop, sættes netværket op med en adgangskode og niveauer af sikkerhedskryptering til at beskytte den broadcast data. På hvert af de modtagende trådløse enheder skal de være indstillet til at søge efter en trådløs bro og signal. Når signalet er opdaget, vil de blive bedt om til password og kryptering plan. Når den korrekte oplysninger er indtastet, vil de nu slutte sig til det trådløse netværk mellem de to bygninger.

4 Test netværksforbindelsen. Nogle af de forhindringer, som tidligere nævnt kan forårsage interferens. Hotspots kan sende lignende signaler, der blokerer bygninger kommunikation og fysiske hindringer kunne bevise for tyk til at tillade radiobølger gennem. Sørg for, at hver enkelt enhed i hver bygning kan sende og modtage til hinanden og netværket som helhed.

Tips & advarsler

  • Følg instruktionerne, der følger med routeren for korrekt installation og opdateringer.
  • Vær opmærksom på den afstand, der skal være omfattet. For meget plads vil let forårsage tab af signal og netværk styrke.
  • Sørg for at det trådløse netværk er ordentligt sikret.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com