Hvordan du udskifter bageste stivere på en 1996 Buick Regal

August 25

Hvordan du udskifter bageste stivere på en 1996 Buick Regal

Buick Regal blev indført i 1978 som Buick Turbo Regal. Regal bar sine højtydende standarder godt ind i 1980 ' erne med Grand National og Buick GNX. 1996 Buick Regal blev udviklet med mulighed for en 3.1-liters, 189-cubic tommer V-6, eller en 3.8-liter, 231-cubic tommer V-6 motor. 1996 Buick Regal kom udstyret med firehjulede uafhængige suspensionen, stabiliseret med stivere hele vejen rundt om bilen.

Instruktioner

• Løft den bageste del af Regal på den ene side, ved hjælp af en to-ton-kapacitet (eller større) stik. Placer en jack holder under kroppen af køretøjet, bageste lift punkt, så den bageste suspension til at hænge frit. Brug et dæk jern til at tage lug møtrikker og fjern baghjulet. Gentag dette trin til at løfte og og fjerne hjulet fra anden siden af Regal.

• Fjern de to store strut-montering bolte fra bunden af spankulere skaftet, ved hjælp af en halv-tomme drev ratchet og socket sæt. Placer en gaffelnøgle på møtrik, overfor montage bolt. Drej bolte og møtrikker mod uret proportionalt at adskille nødder fra monteringsbolte. Forsigtigt trykke monteringsbolte ud af de spankulere akslen boliger, indtil de er helt fjernet fra spankulere.

• Lirke akslen boliger mount fra spankulere akslen ved at trykke ned på den bageste suspension arm. Hvis anvende pres på suspension arm ikke bryder spankulere gratis fra aksel forsamling, bruge en fem-pund slæde eller mini forhammer. Anvende hammer nedad på den bageste suspension arm, indtil rystelse forårsager aksel forsamling og stræber at adskille.

• Åbne bagagerummet af Regal og skrælle trunk liner. Du skal stå på siden af stammen over hvor du afmonterede spankulere fra akslen. Nedenunder trunk liner rager tre strut-montering bolte opad gennem selve stammen. Fjern de tre nødder i strut-montering bolte, ved hjælp af en 3/8-inch ratchet og socket, på den ene side, at du bare afviklet fra neden. Når du har fjernet den øverste montering nødder, træder tilbage til baghjulet godt og trække spankulere helt fri af køretøjet.

• Komprimere spankulere foråret, ved hjælp af en fjeder kompression værktøj. Sørg for at tænderne af værktøjet er jævnt fordelt, således at foråret komprimerer lige og ned. Fjerne den store møtrik øverst i strut boliger, ved hjælp af en 1/2-tommer drev ratchet og socket. Fjerne den bærende plade, der sidder på toppen af den komprimerede forår. Forsigtigt fjerne det komprimerede foråret fra spankulere. Sæt den ikke mindre end 10 fødder væk mens du konfigurere den nye spankulere acceptere foråret.

• Fjerne den store møtrik på toppen af den nye spankulere, ved hjælp af en 1/2-tommer drev ratchet og socket. Forsigtigt Installer komprimerede foråret. Installere spankulere forsynet med plade umiddelbart efter installation af foråret. Spænd møtrikken tilbage ned straks mellem 100 og 110 fod-pund af drejningsmoment. Forsigtigt rotere foråret ind i sin bolig slots på toppen og bunden af spankulere. Frigive foråret kompressor langsomt, for ikke for at forårsage nogen af stikben til pludselig slip ud af foråret.

• Skub den nye spankulere forsamling gennem hjulet godt med den ene hånd. Juster spankulere på toppen af mount akselhullet med anden hånden. Spændingen af aksel mount og suspension forsamling vil holde spankulere på plads, så du kan manøvrere toppen af spankulere tilbage på plads.

• Rotere spankulere ved at snuppe den store møtrik øverst i strut, fra inde i bagagerummet. Holde stræber konstant med den ene hånd mens du starter alle tre montering møtrikker til montering bolte med anden hånden. Spin hver møtrik mindst tre fulde rotationer før frigivelsen af spankulere. Spænd møtrikkerne med en 3/8 tommer drev ratchet og socket. Spænd møtrikkerne mellem 60-80 fod-pund af drejningsmoment. Guffe trunk liner tilbage i sin plads under den bageste dæk.

• Knæle ved siden af hjulet godt og justere mount akselhullet med spankulere. Roll din jack under suspension arm og løft aksel og suspension arm opad indtil monteringshullerne i spankulere Juster med suspension monteringshuller. Indsæt den store spankulere monteringsskruer. Forsigtigt hammer monteringsbolte hele vejen ind i strut, således at splines på hovedet ende af boltene er ikke længere synlige. Spænd møtrikkerne på de modsatte sider af monteringsbolte, ved hjælp af en 1/2-tommer drev ratchet og socket. Holde en gaffelnøgle over monteringsbolte hoveder, så de ikke spin frit mens du strammer møtrikkerne mellem 90 til 100 fod-pund af drejningsmoment.

• Gentag trin 2 til og med 9 ovenfor for at fuldføre den anden spankulere udskiftning på din 1996 Buick Regal. Geninstallere hjulene kun efter du har dobbelt tjekket drejningsmoment på din strut monteringsbolte mod den bageste suspension af bilen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com