Hvordan du udskifter en bil varmer Blæsermotor

February 15

Hvordan du udskifter en bil varmer Blæsermotor

Varmelegeme Blæsermotor i ethvert køretøj er placeret i modulet HVAC. Dette modul er en plastik kasse, der huser fordamper for air conditioning og varmer kerne. En serie af døre åbne eller lukke som styres af Kontrolpanel direkte luft i den rigtige retning fra blæsermotor. Blæsermotor drives gennem kontrolpanelet, et relæ og sikring og en blæser motor modstandskvinde. Modstandskvinde giver kontrolpanelet evnen til at styre fan hastigheder.

Instruktioner

• Find varmelegeme blæsermotor. Størstedelen af køretøjerne har modulet HVAC under dash i passagersiden. Blæsermotor er beliggende tæt på panelet passager-side kick under modul med blæseren blæser op. Motoren er boltet fast til bunden af modulet. Nogle lastbiler og SUV'er har Blæsermotor under kølerhjelmen på passagersiden tæt på fender. Nogle Cadillacs såsom Fleetwood med Northstar-motor har modulet HVAC i midten af firewall og motoren placeret i midten.

• Fjern dækslet til lavere streg for at få adgang til Blæsermotor, for de mest almindelige inde montering af blæsermotor. Afbryde den elektriske stik, der er tilsluttet Blæsermotor af deprimerende plast klippet og trække det ud. Dette er proceduren, uanset placering.

• Fjern de fire skruer omkring omkredsen af blæsermotor. Disse skruer sikre Blæsermotor til modulet. Lavere Blæsermotor ud af modulet. I nogle tilfælde, hvis Blæsermotor ikke kommer helt ud af modulet, trække tæppet tilbage nok til at sænke Blæsermotor lidt yderligere.

• Fjerne blæser motor fan fra blæsermotor. Dette kræver at tage en lille møtrik slukke i slutningen af akslen med en lille sokkel eller trække en foråret klip ud i slutningen af akslen. Løft fan og placere den på den nye motor. Erstatte det i modulet i omvendt rækkefølge af fjernelse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com