Hvordan kan du vide, hvis din mobiltelefon er aflyttet?

January 21

Hvordan kan du vide, hvis din mobiltelefon er aflyttet?

Der er mere end 500 forskellige spyware eller malware softwareprodukter til aflytning mobiltelefoner. Tilføj til overflod af annoncer på internettet, hvor folk kan nemt købe sådanne spyware, med instruktioner for at downloade det på enhver mobiltelefon, og det er smart at kende tegnene, hvis din mobiltelefon er blevet aflyttet, så du kan beskytte din og andres privatliv.

Instruktioner

• Oplever for mange tilfældigheder? Hvis folk kender privat fakta, som du har kun delt i telefonsamtaler, har lært business hemmeligheder kun dem i et privat værelse kunne vide, eller endda vise gentagne gange på steder youve texted eller drøftet over telefonen, telefonen celle kan udnyttes.

• Tjekke batteriet. Hvis din mobiltelefon batteri er usædvanligt varmt når du ikke har brugt eller opladning det for nylig, kunne det tyde på et spywareprogram kører på det.

• Vidne Lysene blinker uventet? Hvis du kan se lysene blinker uventet på din telefon, især når du ikke bruger det, kan dette skyldes et spyware-program er aktivt på telefonen.

• Høre lyde? Overvågningsudstyr kan gøre lyde, såsom en svag ridse eller popping, i baggrunden, mens du er på telefonen. Også, hvis telefonen er slukket, men du kan høre lyde fra det, kan det være, at spyware har forvandlet det til en mikrofon, der kan afhente dine samtaler i nærheden, nogle gange op til 20 fod fra mobiltelefonen.

• Modtager trusler? Det er ikke altid tilfældet, at du skal kigge efter ledetråde som spyware er blevet downloadet til din mobiltelefon--det kan være du modtager truende beskeder direkte over mobiltelefonen, enten i stemme eller SMS-beskeder.

Tips & advarsler

  • For at beskytte din mobiltelefon fra nogen ulovligt at hente spyware på det, aldrig lade din mobiltelefon uden opsyn, aldrig lån det ud undtagen til betroede venner og familie, Opret en adgangskode til adgang, tage batteriet ud når du ikke bruger telefonen, og aldrig acceptere internetforbindelse invitationer, medmindre du kender og stoler på hvem der har sendt dem.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com