Sådan opdaterer Digital kabel til HD

May 30

Sådan opdaterer Digital kabel til HD

Kabel-tv-udbydere tilbyder en række muligheder i form af programmering pakker og tjenester. En af grundene til dette er at imødekomme kunder med varierende TV teknologi--som kunde opgraderinger til et nyt TV og/eller andet udstyr, opgradering og udvidelse af kabel service ofte følge. En sådan opgradering er overgangen fra standard til high-definition (HD) tjeneste, når kunden har en HDTV sæt. Opdatering af din service fra standard digital kabel til HD kan gøres ved at følge processen stavet af din specifikke kabeludbyder.

Instruktioner

• Kontakt din kabeludbyder for at informere dem om din hensigt at opgradere din service til HD. Repræsentanten vil præcisere hvad udstyr der kræves for at gøre denne overgang og hvilke ændringer er nødvendige for at din nuværende programmering pakke. Med mange udbydere, vil tilføje HD kanaler indebære et ekstra gebyr til din månedlige regning.

• Bringe din nuværende sæt-top receiver box/DVR til din kabeludbyder lokale kontor for at bytte den til en HD-kompatibel model. En HD-modtager/DVR kan også komme med et tillægsgebyr, afhængigt af din særlige udbyder. Hvis du har en digital-kabel-klar HDTV, kan du vælge et CableCARD-kort i stedet for en modtagerboks hvis dit TV er udstyret med et CableCARD-kort slot--dette kort sluttes til den udpegede slot og låser de krypterede kanaler for at tillade dig at modtage alle digitale kanaler (med undtagelse af On Demand) i din pakke uden set-top-boksen.

• Få kablet nødvendigt at videregive HD video og digital lyd fra modtageren/DVR til tv'et. Dette vil være enten en HDMI (high definition multimedia interface) kabel eller komponent audio/video-kabler, som gør brug af fem separate Farvekodede stik: rød, blå og grøn for video, og rød og hvid for audio. Din kabel-selskab kan give dig med et sæt af komponent-kabler, hvis du spørger; et HDMI-kabel skal købes andre steder.

• Tilslut det koaksiale kabel fra stikkontakten til den koaksiale indgang på bagsiden af modtageren/DVR, og Tilslut HDMI eller component kabler fra modtagerens HDMI eller component output-stikket til en matchende input på HDTV.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com