Hybrid-biler til børn

August 11

Hybrid-biler til børn

At være samvittighedsfuld miljøet sjældent kommer uden nogle omkostninger. Et offer, som aldrig bør gøres, er imidlertid i at ofre sikkerheden for dine børn for en økonomisk hybridbil. Flere hybridbiler gør lønklasse, men i at yde fremragende sikkerhed poster ifølge Insurance Institute for Highway Safety, som kvaliteter nye biler årligt baseret på crash testdata.

Volkswagen Toureg V6 TSI Hybrid

Volkswagen Toureg hybrid funktioner en 380 hestekræfter, tre-liters hybrid engine og var den eneste hybrid SUV at samle Insurance Institute for Highway Safety udpegning af "Top Pick" for 2011. Dens bemærkelsesværdige sikkerhed rekord og imponerende ydeevne gør det en af de bedste valg når du køber en hybrid børnevenlige køretøj. Ikke alene kan Toureg holde trit med nogle stærke ikke-hybrid biler, alt imens bugsering en båd, men børnene kan slappe af i komfort i den Toureg tilbage kabine whiling væk turen tavst se film på den Toureg valgfri DVD entertainment system.

Ford Fusion Hybrid

2011 Ford Fusion Hybrid blev opkaldt en af IIHS top sikkerhed pluk i ikke bare sin side, forreste og bageste indvirkning testresultater, men i sin rollover crash resultater så godt. Ford Fusion hybrid er drevet af en 2,4 L Atkinson I4 motor med en elektrisk motor parret med en trinløs transmission, hvilket yderligere øger brændstoføkonomi til så meget som 41 miles per gallon på motorvejen. Kombinationen producerer 191 hestekræfter og 136 fod-pund af drejningsmoment.

Honda Civic Hybrid 4 dør

Honda Civic Hybrid fire-dørs tilbydes rigelig beskyttelse i tilfælde af væltning, side, forreste og bageste kollisioner i IIHS test. 110-hestekræfter motoren er monteret til en trinløs transmission at hjælpe boost brændstoføkonomi til så meget som 43 mpg på motorvejen. Kid-venlige funktioner af bilen omfatter autostol anker kroge samt en otte-disc CD changer og MP3 audio interface til underholdning.

Toyota Prius

Toyotas Prius, kvintessens hybridbil, garnered IIHS'S top safety pick i 2010 efter en redesign lavet bil bredere og længere. Tilføjelse af flere sikkerhedssystemer omfatter elektroniske stabilitet kontrol samt front og side curtain airbags. Barn sæde sikkerhed bindsler er monteret på rammen af bilen på de påhængsmotor bageste passagersæder, og begge bageste døre beskyttes med barn sikkerhedslåse. Underholdningsmulighederne omfatter en fire-disk CD-skifter med MP3 kompatibilitet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com