Sådan oprettes forbindelse til internettet på en Palm OS

March 25

Palm OS er en digital assistent (PDA'er), hvis software er indarbejdet i Palm smart telefoner. For at oprette forbindelse til internettet, skal brugeren have adgang til et modem samt tilbehør til Palm OS-enhed eller Tilslut via Infra Red (IR)-port.

Instruktioner

• Købe en add-on modem til din Palm OS i nødvendig. Du kan gøre dette online ved at åbne din webbrowser og indtaster Palm OS du har og ser op modem tilbehør.

• Kontrollere versionen af Palm OS du har ved at trykke på "Ansøgning" > "Menu" > "Info" og derefter "Version." Din særlige version vil blive opført med bogstavet "v" og tre tal. Det næste sæt af instruktioner vedrører versioner 3.3 eller nyere.

• Klik på "Indstillinger" og vælge "Forbindelse" i menuen. Gå til "New" og Indtast et navn for denne forbindelse. Når du kommer til "Forbindelsesmetode" Vælg "IR til Modem."

• Angiv forbindelseshastigheden ved at trykke på "Detaljer" og klik på "OK". Et andet tryk på "OK" for at kontrollere de redigeringer, du har foretaget i forbindelsen,

• Gå tilbage til "Præferencer" og vælg "Netværk" i menuen leveres. Redigere indstillinger med dine personlige data, notering dit ISP (din Internet Service Provider), vælge et Brugernavn og en adgangskode, skal du vælge "Cellular Modem" for forbindelse og indtast din Palm OS telefonnummer i boksen for "Telefon". Klik ikke på "Connect" bare endnu.

• Klik på "Detaljer" for at oprette "Connection Type" - PPP, "Idle Timeout" - et minut, "Forespørgsel DNS" - mærket og "IP adresse" - mærket "Automatisk." Klik på "OK" og gå til "Programmer" til at afslutte.

• Oprette forbindelse til internettet ved at trykke på "Indstillinger" > "Netværk" og vælge din ISP-forbindelse. Direkte din Palm OS IR-porten mod mobile IR-port og aktivere. Nu skal du trykke på "Connect" og vente på forbindelsen. Du vil vide, forbindelsen er oprettet, når du ser en "Afbryd" knap i stedet for "Connect"-knappen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com