Hvordan du udskifter VW TDI bageste puder

September 18

Fuldt funktionel skivebremser vil sikkert bringe køretøjet til standsning, men som mange komponenter, Volkswagen TDI bremseklodser slides over tid. Som mindre pad materiale forbliver, bliver de mindre effektive på at skabe den nødvendige friktion for at stoppe bilen. Udskiftning af slidte puder med nye vil gendanne den fulde kapacitet af bremserne.

Instruktioner

• Sætte parkeringsbremsen og placere transmission i "park." Hæve bagenden af Volkswagen ved at placere en hydraulisk gulv jack under den bageste cross medlem. Skub to jack står under den tværs medlem og sænk forsigtigt bil på dem. Trække ud de bagerste hjul, ved hjælp af en lug jern til at fjerne hjulmøtrikker.

• Føle bag caliper for de bolte, der holder det tilsluttet. Fjerne dem med et stik skruenøgle og sæt dem til side. Vrikke caliper gratis af hubben og trække sig ud de gamle bremseklodser. Indsætte de nye puder på samme måde de gamle kom ud. Indstille caliper forsamlingen tilbage på plads og geninstallere bolte.

• Ændre puder på andre hjulet ved hjælp af samme proces. Når begge sider er blevet ændret, sætte hjulene på og erstatte hjulmøtrikker. Sænk køretøjet til jorden og tegne tribunerne.

Tips & advarsler

  • Hvis der ikke er tilstrækkelig afstand til de nye, tykkere puder, kan du fjerne dækslet fyld på bremse flydende reservoir og skubbe stemplet i skydelære med en klemme. Dette vil gøre plads til de nye puder.
  • Aldrig erstatte bremser på kun én side. Både højre og venstre bremserne skal ændres på samme tid.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com