Sådan ændres en generator på en 1996 Jeep Grand Cherokee

August 14

Sådan ændres en generator på en 1996 Jeep Grand Cherokee

Hvis din 1996 Jeep Grand Cherokee har brug for en ny generator, kan du få en fra en Jeep forhandler dele counter eller de fleste Bilreservedelsforretninger. Generatoren er en vigtig del af det elektriske system; samt opladningen giver det strøm til tændingssystemet og andre elektriske komponenter, når motoren kører. Hvis du har mistanke om generatoren svigtende, fjerne det og har det bænk testet. De fleste auto dele butikker kan bænk teste din generator gratis.

Instruktioner

• Find den negative batteri terminal på batteriet. Det markeres med et stort minustegn præget i plast tilfældet ved siden af terminalen. Afbryde negative batterikabel fra negative batteri terminal, ved hjælp af en skruenøgle, og isolere kabel fra batteriet til at forhindre utilsigtet igangsætning af motoren.

• Find automatisk bælte spændet på forsiden af motoren. Det er på passagersiden af motoren bare nedenstående generatoren. Placer en socket og ratchet på bolt i midten af strammer remskiven, så drej det med uret og fjerne bæltet fra strammer og generatoren remskiven.

• Drej strammer mod uret, gør det muligt at komme til at hvile i udgangspositionen. Lad ikke det snap tilbage, eller skade på forår og interne dele kan forekomme.

• Fjern den lavere montering bolt på generatoren med en fatning og skralde. Sæt dem til side for nu. Fjern den øverste montering bolt fra generatoren med en fatning og ratchet, derefter løfte generatoren ud af monteringsholderen.

• Lokalisere ledninger sele tilslutninger på bagsiden af generatoren. Der er en isoleret forbindelse med en enkelt stor ledning på det. Dette er "B" terminalen. Fjerne det med en fatning og ratchet og lægge det på hylden.

• Fjern de to felt terminal stik fra bagsiden af generatoren samt jordledningen og wire harness hold-down møtrik med en fatning og skralde. Lå alle fire stik fra generatoren til side og løfte generatoren ud af motorrummet.

• Fastgør de fire stik du bare fjernet på den nye generator og Spænd møtrikkerne med en fatning og skralde. Installere den store røde ledning til "B" terminal og spænd den med en fatning og skralde. Placere generatoren i monteringsholderen og installere øvre og nedre monteringsbolte. Spænd bolte med en fatning og skralde.

• Placere en socket og ratchet på bolt i midten af den serpentine bælte spændet og derefter rotere med uret strammer. Installere bæltet over generatoren REMSKIVE, så over strammer remskive. Rotere den strammer tilbage mod uret, stramme bæltet som du returnere den til sin udgangsposition.

• Tilslut negative batterikabel til negative batteriet terminal og spænd fastholde bolten med en skruenøgle.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com