Sådan Sync iTunes med Sansa Fuze

March 19

Sådan Sync iTunes med Sansa Fuze

Selv om iTunes-software er generelt tænkt som arbejder med iPod linje af personlig medieenheder, Macintosh computere, der kører OS X eller senere kan drage fordel af særlige iTunes udvidelser, der tillader software til at synkronisere med anden personlig medieenheder. En sådan enhed er den Sansa Fuze. Downloade og installere denne udbygning er forholdsvis let, og du vil kunne bruge din iTunes-software til at administrere dine medier på enheden Sansa Fuze på ingen tid.

Instruktioner

• Download iTunes udvidelse til Sansa personlig medieenheder. Se afsnittet ressource for en dataoverføre samkøre.

• Åbne den downloadede fil og udpakke indholdet. Tilføjelsesprogrammet anvender sig automatisk til den aktuelle version af iTunes.

• Åbn iTunes og forbind din Sansa Fuze til computer (ved hjælp af den sync-kabel, der fulgte med enheden) og vente på en ny rude hen til affyre oppe. Dette vindue vil tillade dig at styre dit bibliotek på enheden og angive synkroniseringsindstillinger for.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge denne udvidelse med Mac-versionen af iTunes kun. Hvis du bruger versionen af Windows, skal du bruge Windows Media Player til at synkronisere dine medier med Sansa Fuze.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com