Hvordan du udskifter en ' 98 Ford Contour vindue Regulator

February 18

Bil vindue regulator er del af den magt vindue mekanisme, der giver dit vindue til hæves og sænkes når du trykker på knappen Tænd/sluk vindue i din 1998 kontur. Denne regulator bør ikke skal udskiftes meget ofte. Del koster omkring $100, og erstatte vindue regulator i din 1998 kontur kan være tidskrævende, men det kræver meget få værktøjer og kan udføres af selv de mest amatør mekaniker.

Instruktioner

• Forsigtigt fjerne dørpladen af din profil, at sikre, at du ikke bryde de tre dørs clips, der holder det på. Som du trækker panelet fra døren, støtte panelet nedefra. Dette vil sikre, at ingen af ledninger inde i døren er beskadiget. Frigive ledninger fra komponenter inde i døren, herunder magt vindue mekanisme, power lock mekanismen (hvis udstyret) og stereoplade højttaler. Placer dørpladen i et sikkert område med klippene, så de er tilgængelige, når du er klar til at erstatte dem.

• Fjerne vinduesglas ved at skubbe det op og ud af døren. Støtte glas fra bunden så det ikke falder og pause. Vinduesglas til en profil kan koste omkring $150 at erstatte. Når du fjerner glasset, sætte det på et sikkert sted. Kan du indhylle sig i gamle håndklæder eller tæpper til at beskytte det, indtil du er klar til at installere det igen.

• Frakoble ledningerne fra din Contour vindue motor, og fjern skruerne fra vinduet motor og regulator. Fjern magt vindue motor og regulator fra din profil til fordel for de nye dele.

• Installer det nye vindue regulator i døren, og erstatte de skruer, der holdt dem på plads.

• Erstatte vinduesglas ind i døren, og Tilslut det til din Contour magt vindue motor og regulator forsamling.

• Erstatte dørpladen. Tilslut ledninger for magt vindue og magt lås kontrol, og erstat hvert klip, der forbinder panelet til døren.

Tips & advarsler

  • Kan du have en ven hold vinduesglas som du har fjernet og geninstalleret den til at holde det fra at bryde.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com