Sådan fjernes en Processor: AMD Athlon og AMD

June 4

Sådan fjernes en Processor: AMD Athlon og AMD

At fjerne en AMD-processor kan være en hårrejsende proces. Fjernelse af processoren selv er forholdsvis let, men at fjerne heatsink/fan (HSF) er den vanskelige del af processen. AMDS monteringsbeslag, beliggende omkring den fysiske CPU stikket på bundkortet, er berygtet for at være vanskelig at arbejde med. I nogle ekstreme tilfælde, har bundkort været revnet eller beskadiget af nidkære teknikere og systembyggere; så når du fjerner din AMD CPU, ekstra forsigtig anbefales.

Instruktioner

1 Afbryd alle kabler eller stik, der er tilsluttet din computer, herunder strømforsyningen. Muligt for computeren at sidde et par minutter til at tillade kondensatorer til decharge.

2 Fjern sidepanelet af din computer sag. Der vil være monteringsskruer på bagsiden af sagen, holder panelet på plads. Montering skrue placeringer varierer vildt fra sag til sag, så kontakt din instruktionsbog for specifikke instruktioner.

3 Ved hjælp af din flathead skruetrækker, skub det ind i kærven på monteringsholderen på HSF (varmeafleder/blæser). Tryk nedad indtil montering beslag dias ud af mount omkring CPU soklen.

4 Forsigtigt løfte HSF tilbage og væk fra bundkortet, forlader forarbejdningsvirksomheden udsat.

5 Forsigtigt trække den lille, sølv håndtag fra stikkontakten og derefter op og væk fra bundkortet. Når håndtaget er vinkelret på bundkortet, forsigtigt løfte CPU processor op og ud af stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Vær meget forsigtig med CPU processor. Nogen bøjet eller brækket ben vil ødelægge den.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com