Lightening effekt i PowerPoint

April 14

Du kan anvende lysere påvirker til tekst og objekter i Microsoft PowerPoint. Animationer til at gøre din præsentation mere dynamisk og underholdende til dit publikum. Lysne er en fremhævningseffekt, der gør objektet lysere i farven udløses. Fremhævningseffekter er generelt bruges til at henlede opmærksomheden på et objekt; dog bruges lysere effekt til at deemphasize et objekt, når publikum har set den.

Hvorfor bruge lysere effekt

Lysere effekt er generelt bruges til at deemphasize et objekt, når du har diskuteret det. Det er nyttigt, når du vil publikum opmærksom på et punkt ad gangen. For eksempel, kan du animere et diagram, og har hvert element vises, mens du taler om det. Elementet vil derefter lysere og det næste element vises, og vinde publikums fokus. Denne stil fungerer godt med punkttegn, diagrammer, billeder og objekter.

Anvende den lettelse effekt

Du kan anvende Lightening effekt til tekst, figurer, SmartArt-, billeder, diagrammer og tabeller i præsentationen. For at anvende effekten, skal du markere objektet, og klik på "Brugerdefineret Animation" i gruppen "Animationer" under fanen "Animationer". Dette åbner opgaveruden "Brugerdefineret Animation" til højre på skærmen. Klik på "Tilføj effekt", og vælg "Mere effekter" fra menuen "Vægt". Dette føjer varen til opgaveruden Brugerdefineret Animation.

Tid lysere effekt

Når den lysere effekt er blevet anvendt, skal du fortælle PowerPoint når at afspille animationen. Mulighederne er at starte "Klik på," som spiller animationer i den rækkefølge, de vises i opgaveruden Brugerdefineret Animation, når musen er klikket, "Med tidligere," som kører animationen på samme tid som den forrige animation eller "Efter tidligere," som kører animationen efter den foregående er afsluttet. Du kan også angive, hvor hurtigt objektet lysner ved at vælge en hastighed fra rullemenuen "Speed" i ruden brugerdefineret Animation.

Lysne effektindstillinger

Du kan angive indstillinger, angive hvordan du lysne objektet og vælge en lyd til at spille. Du kan angive indstillinger for lysere effekt, skal du klikke på rullemenuen ved siden af animation i opgaveruden Animation. Vælg "Indstillinger". Vælg en lyd fra "Lyd" drop-down-menuen på "Effekt" tab. Vælg hvad der sker til objektet, når animationen kører, såsom "Skjul" eller "Skift farve." Afhængigt af objektet, kan du vælge at animere tekst ét bogstav ad gangen, ved at ord eller alle på én gang. Du kan animere elementer i et diagram skal vises på én gang, af element eller efter kategori.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com