Sådan integrere Quickbooks

January 14

Intuit anbefaler nogle software til brug med QuickBooks, der udfører funktioner, QB software ikke håndterer. Programmer som disse kaldes "Tredjeparts-Software," som de ikke er oprettet eller solgt af Intuit, men arbejde for at forbedre funktionerne i QuickBooks. Nogle af disse pakker giver mulighed for oprettelse og brug af stregkoder til at integrere med funktionerne lager data import eller eksport-funktioner for at hjælpe med at integrere transaktioner fra Excel til QuickBooks, estimering og budgivning funktioner, tid tracking funktioner og industri-specifikke værktøjer.

Instruktioner

Forbered QuickBooks software for Integration

1 Rydde op filen selskab. Integration af tredjeparts-software kan tage megen tid, og hvis der er et antal ikke-afstemte posteringer, integration af en tredjeparts-software-pakke kan forårsage problemer med programmet QuickBooks. For at rydde op i filen selskab, skal du klikke på knappen "Fil", der er placeret i den øverste menubjælke. Når menuen ruller ned, skal du vælge "Utilities"-knappen og derefter indstillingen "Ren op virksomhedens Data".

2 Vælg en ultimodato. Du vil blive bedt om at indtaste en ultimodato efter at klikke på indstillingen "Ren op virksomhedens Data". Ultimodatoen angiver, at alle lukkede poster dateret inden sidste frist bliver ryddet op og arkiveret. Alle transaktioner dateret bagefter efterlades intakte. Når lukket transaktioner er arkiveret, totalerne forbliver men detaljerne er komprimeret, som øger mængden af hukommelse i QuickBooks software og fremskynder behandling af transaktioner. Hvis filen er blevet frisket op i de seneste tolv måneder, kan du springe dette trin helt.

3 Oprette en backup-virksomhedsfil. Hvis integrationen medfører problemer i filen virksomhed, kan du fortryde integrationen og vende tilbage til sikkerhedskopi til at prøve igen. Klik på "File" knappen i den øverste menubjælke. Når menuen ruller ned, Vælg "Gem afskrift eller sikkerhedskopi." Når du bliver bedt om et sted at gemme denne fil, skal du vælge enten et flashdrev eller en ekstern harddisk. Klik på "Ok" for at oprette backup-fil og afvente den oparbejde hen til hel.

Integrationsprocessen

4 Find den valgte tredjepartssoftware, som du ønsker at integrere med QuickBooks. Uanset hvilken pakke du vælger eller den funktion, som du ønsker at vælge det, processen er næsten den samme. På Intuit Marketplace-webstedet, kan du finde en liste over tredjeparts-software, der er sorteret både industrien og erhvervslivet behov. Nogle af de funktioner, du ønsker at integrere kan indgå i mere end én softwarepakke, der er anbefalet af Intuit. Du måske ønsker at gøre nogle undersøgelser med hensyn til omkostninger og kvalitet for hver indstilling, som du har.

5 Download software-prøveversion. De fleste af disse tredjeparts-applikationer giver dig en gratis prøveperiode, der er begrænset af tid eller antal transaktioner. Klik på knappen "Omkostningsfrit retssag" Hvis man er til rådighed og bruge nogle tid på at teste programmet. Hvis der ikke er en gratis prøveversion tilgængelig, skal du sørge for at der er en garanti eller muligheden for en refusion, hvis programmet ikke udføre de opgaver, som du ønsker at bruge den.

Afhængigt af typen program, du vælger, kan du blive bedt om at begynde integrationsprocessen, efter du hente den gratis prøve eller efter købet er foretaget. Brug denne prompt, når du får det som det er den nemmeste måde at få programmet integreret med din QuickBooks-virksomhedsfil.

6 Køb dit endelige valg af software. Under køb du vil blive bedt om din e-mail-adresse og kontaktoplysninger. I de fleste andre programmer er at give din e-mail-adresse en mulighed; for køb af tredjeparts QuickBooks software er det ikke. Intuit vil bruge den til at sende dig et registreringsnummer og en adgangskode, der vil tillade dig at låse den fulde version af tredjeparts-software.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com