Hvordan du udskifter bageste bremseklodser på en 1995 Buick Regal

October 10

Hvordan du udskifter bageste bremseklodser på en 1995 Buick Regal

1995 Buick Regal blev produceret som en brugerdefineret Coupe og en Gran Sport sedan. Det var udstyret med valget af et 3.1-liters V-6 eller en 3.8-liters V-6. 1995 Regal kom standard med fire hjulet blokeringsfri skivebremser, herunder ventileret foran diske. De bageste skivebremser på 1995 Regal har calipre, puder og rotorer svarende til front skivebremser.

Instruktioner

• Fjerne den oprindelige drejningsmoment fra baghjulet lug møtrikker, ved hjælp af et dæk jern. Fjern ikke lug møtrikker helt, men slå dem, så de er galt (3/4 omgang). Løft den bageste del af Buick ved hjælp af en 2-ton jack eller en jack med større kapacitet. Sæt jack står under de bageste suspension arme eller bagaksel bom, bare inde i baghjulet forsamling. Fjern lug møtrikker helt med en dæk jern, derefter fjerne begge baghjulene fra Regal.

• Fjerne den bageste caliper montering bolte på den ene side af Regal. Brug en 3/8-inch skralde for at vende caliper bolte mod uret, indtil de fjernes. Fjerne den caliper bremse forsamling, ved hjælp af et brækjern til at forsigtigt lirke caliper ud. Angiv caliper på suspension arm bag bremsen montage. Lad ikke caliper hænge frit eller du kan skade den skrøbelige gummi bremse slange.

• Fjerne de gamle bremseklodser fra monteringsholderen caliper, ved hjælp af et brækjern til at forsigtigt lirke puder ud hvis det er nødvendigt. Smøre del af monteringsholderen caliper, der rører bremseklodserne. Dette er del af monteringsholderen der tips af bremseklodserne glide ind. Korrekt smøring er afgørende i geninstallere bremser, for at sikre optimal ydeevne, og funktionen af de nye puder. Bruge caliper fedt, der er normeret til skivebremser.

• Installer de nye bremseklodser på caliper monteringsbeslag. To af bremseklodserne har slid indikatorer. Disse puder gå på indersiden af caliper beslag, bag rotoren. Placer ikke begge pads med slid indikatorer på den ene side af Regal. Slid indikatorer er små metal tunger på slutningen af puder, der har en 90-graders bøjning i dem, og er årsagen til den "hvinende" støj når puder får lav. Installere slid indikator-udstyret pad bagved rotoren, og ikke-slidindikator pad på forsiden eller uden for caliper beslag.

• Smøre opbakning plader eller kile plader på bagsiden af begge de nyinstallerede bremseklodser. Manglende evne til at smøre på bagsiden af puder kan forårsage knirkende i de nye bremser inden for et par timer efter installation og kørsel. DAB caliper fedt på bagsiden af puder til at oprette en tynd film på puder.

• Oprette en 6-tommer forlængelse på en 3/8 tommer drev skralde. Installere en caliper bremse værktøj på den modsatte ende af udvidelsen. Caliper bremse værktøj er en 6-sidet terning, der har forskellige adapter tænder på hver side til brug på flere forskellige køretøjer. Regal bageste calipre har oscillerende eller roterende stempler. Som stemplet udvider når du trykker bremsepedalen, roterer det også i en skrue-lignende bevægelse. Værktøjet bremse er afgørende i arbejdet med de bageste bremser på mange køretøjer, som der er mange køretøjer med roterende bageste caliper stempler.

• Indsæt caliper værktøj på stempel bagbremsen caliper. Hold caliper i den ene hånd, mens du holder skralde, udvidelse og værktøj i anden hånden. Drej skralde uret mens samtidig pressionsmiddel til stempel på den bageste caliper. Denne drejning og skubbe bevægelighed vil komprimere den bageste caliper stempel. Komprimere stemplet, indtil det er næsten flugter med indersiden bagvæggen af caliper. Stemplet komprimere ikke helt flush.

• Installer komprimerede bag rotoren tilbage på Regal med den ene hånd. Start caliper montering bolte gennem caliper og ind monteringsbeslag, i hånden. Drej bolte med uret for at starte dem indtil caliper kan stå frit uden du holde den. Stramme caliper bolte til mellem 60 og 80 fod-pund af drejningsmoment. Du kan tilnærme dette uden at bruge en momentnøgle ved snugging bolte med en 3/8 tommer drev ratchet og socket, drej skralde 1/2-sving længere når boltene er lun-- men det er bedst at bruge en momentnøgle.

• Gentag trin 2-8 for at fuldføre den anden side af de bageste puder på Regal. Udfører dette projekt på den ene side af køretøjet på et tidspunkt vil give en visuel reference til hvordan bremserne ser ud når de er samlet. Dette er nyttigt, hvis du har spørgsmål om hvordan bremserne gå tilbage sammen.

• Installere baghjulene på Regal, efter du har installeret og tilspændes begge bageste bremsecalipre på køretøjet. LUN lug møtrikker på hjulet knopper, ved hjælp af et dæk jern. Løft den bageste del af Regal ud af jack stande, og fjern stikket står under Regal. Sænk køretøjet og stramme lug møtrikker mellem 90 og 110 fod-pund af drejningsmoment. Bruge en certificeret drejningsmoment skruenøgle og lug møtrik socket til korrekt drejningsmoment hjulmøtrikker.

Tips & advarsler

  • Løft aldrig et køretøj på ujævnt terræn eller en skråning. Løft på ujævnt terræn kan forårsage knægte og jack står til at kollapse. Undladelse af at overholde denne advarsel resultere i køretøjet skade, personskade eller død, hvis køretøjet kollapser på dig.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com