Problemer med Microsoft Media Center-softwaren

August 5

Problemer med Microsoft Media Center-softwaren

Microsoft Media Center giver brugere med en central grænseflade for udfører opgaver lige fra visning af digital kamera foto billeder en bruger har gemt på sin computer harddisk til at registrere kabel eller broadcast tv-shows til senere afspilning. Media Center-softwaren kan til tider opleve problemer med videoafspilning, afspilning af lyd, eller begge dele.

Historie

Microsoft Media Center blev en central Microsoft tilbyder i 2003 med indførelsen af Windows XP Media Center Edition 2003. Efterfølgende Microsoft desktop operativsystemer, herunder Windows Vista og Windows 7, integreret Media Center mere stramt i operativsystemet i stedet for at fortsætte praksis med at frigive en separat version af operativsystemet med Media Center. Dog med operativsystemer Windows Vista indgik Media Center kun i Home Premium og Ultimate-udgaverne.

Typer

Problemer, der opstår med Microsoft Media Center-softwaren falder i flere brede kategorier. Media Center-softwaren kan ikke læse bestemt filtyper korrekt, hvilket resulterer i forvansket video eller lydelig playback. Nogle versioner af Media Center-softwaren kræver programrettelser og opdateringer, som Microsoft stiller til rådighed via Windows Update-tjenesten. Tilsvarende, nogle OS service packs, som Microsoft har udsendt, som Windows Vista service pack 2, kan forårsage Media Center-softwaren til at opleve konflikter.

Identifikation

At identificere kilden af en Microsoft Media Center software problem kræver en grad af kendskab til samspillet mellem Media Center-softwaren og relateret hardware. For eksempel, hvis Media Center afspiller filmen på en DVD uden lyd, kan årsagen være højttalere, DVD-drevet, eller computerens lydkort, snarere end en konflikt eller manglende i Media Center-softwaren, selv. Derudover kan mediecenter software være uforenelig med et bestemt stykke hardware, og så undlader at fungere korrekt, selvom softwaren vil fungere som forventet med forskellige hardware.

Forebyggelse/løsning

Hardwareproducenter kan mærke deres produkter med specifikke kompatibilitet certificeringer. Bruger kun hardware, der hedder det udtrykkeligt, at det er kompatibelt med Media Center kan reducere konflikten frekvens. Sikre, at Media Center forbliver opdaterede og har nogen form for patches kræver det kan både forebygge problemer ved at forbedre software's stabilitet, sikkerhed og kompatibilitet.

Overvejelser

Microsoft Media Center tilbyder et rigt sæt af funktioner, fordi det har til formål ikke blot på gør det muligt for brugere med grundlæggende CD og DVD afspilning kapaciteter, men også at skabe kontrol for tv-tilslutning og afspilning. Bredden af indslag placere øger imidlertid også antallet af potentielle kilder til softwareproblemer. Brugernes må ville gerne veje indlæringskurve med Media Center mod sin feature sæt, især når man sammenligner Media Center til standalone video og audio-software.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com