Instruktioner til installation af termisk aluminium vinduer

July 4

Installation af termisk aluminium vinduer kan udført af én person, hvis vinduerne er lille men det er bedre at have nogen hjælpe med at løfte vinduer og sætte dem på plads. Afhængigt af producenten, vil nogle windows har lidt forskellige installationskrav så sørg for at følge vindue producentens anvisninger omhyggeligt.

Forberedelse

Måle åbning præcist før du bestiller vinduerne. Måle højden og bredden på toppen, midten og bunden af åbning og orden ved hjælp af de mindste tal. Vinduerne skal være 1/2 til 5/8 tommer mindre end åbningen. Sørg for, at åbningen er pladsen ved at måle begge diagonaler. Op til 1/8 tomme forskellen er fint for windows mindre end 20 firkant feet. Forsegle alle sømme eller leddene i åbningen rammen eller mellem åbningen indramning bestyrelser og murværk, der er bredere end 1/16 tommer med fugemasse, hvis vinduerne er ved at blive installeret i en mur. Male træ indramning og omgivende beton med flydende blinkende. Niveau i vindueskarmen nederst på åbningen med shims, ikke der er vand-nedbrydelige eller Komprimerbar. Bruge fugemasse til at angive shims. Trim enhver bygning wrap, så det er endda med vinduet åbning hvis vinduerne er ved at blive installeret i et hus, der vinyl eller aluminium sidet. Gøre en 45-graders snit på hjørnerne af wrap et par inches lang så det kan tapede af vejen.

Installation

Anvend en 3/8 tommer perle af fugemasse langs undersiden af finner og søm. Sæt vinduet ind i åbningen bunden side først derefter hælde det på plads. Slå et søm ind i indramme gennem søm fin 3-7 inches fra det ene hjørne. Mellemlæg vindue som nødvendige begynder 4 til 6 inches fra de hjørner, indstilling af shims 8 inches fra hinanden. Kontroller vinduet for at sikre det er plan, plumb og åbner og lukker ordentligt. Er færdig med at sikre vinduet ved at køre søm gennem fin og ind i rammen og fjern shims langs siderne af vinduet. Bruge spray lim lim bygning wrap tilbage ned omkring vinduet og forsegle enderne med opbygning af wrap tape eller selvklæbende blinkende. Anbringe nogen trim stykker leveres med vinduet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com