Sådan Skil en Nokia 5300

February 6

5300 XpressMusic telefon blev udgivet i slutningen af 2006 af Nokia som en lavere tier multimedie mobiltelefon. Det byder på en 240-af-320 pixels TFT display raster, en 1.3-megapixel kamera og en lysbillede-ud tastatur til praktisk brug. Det også kommer med en aftagelig 2GB microSD-kort, og kører på 237MHz ARM9 processor. Demontering telefonen gør det muligt at fjerne og udskifte problematisk komponenter. Men gør så porevolumen telefonens garanti.

Instruktioner

• Hold telefonens "Power" knappen nede i et par sekunder, indtil telefonen slukker. Lukke slide-out tastatur, og Placer telefonen med forsiden nedad på en flad overflade. Fjern bagcoveret, og fjerne batteriet fra telefonen.

• Dreje telefonen så LCD-skærmen vender opad. Indsæt en guitar pick eller kreditkort i kløften langs den forreste boliger ydre kant. Arbejd din vej rundt om det hele front boliger indtil det er helt fjernet fra telefonen. At fjerne den forreste boliger afslører LCD-skærmen.

• Lirke skærmen ud af sine rum med en guitar pick. Afbryde den lille fladkabel fra LCD-skærmen. Fjerne skærmen fra telefonen, og sæt den til side.

• Sted telefon ansigt ned igen, og fjerne de synlige Torx skruer fra bagsiden af telefonen. Indsæt guitar pick i kløft langs den udvendige kant af telefonens back casingen. Lirke tilbage casing fra telefonen til at afsløre de vigtigste kredsløb.

• Frakobl alle kabler fra den synlige side af printpladen. Fjern skruerne fastgørelse kredsløb på plads. Løft kredsløb ud af telefonen lidt, og Afbryd de lille fladkabler fra den modsatte side af printpladen. Fjern bestyrelsen fra telefonen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com