Typer af forudbetalt mobiltelefon kort

June 19

Typer af forudbetalt mobiltelefon kort

Tjener som et praktisk middel til kommunikation til dem på farten, er bærbare mobilen særdeles velegnet til dagens tempofyldt livsstil. På samme tid har standard mobiltelefon planer deres ulemper. Disse planer kræver typisk en kredit check og en langtidskontrakt, der hurtigt bliver dyrt når mobiltelefonen bruges i udlandet eller i spidsbelastningsperioder. For dem der kan lide bekvemmeligheden af en celle foretage en opringning men ønsker at undgå besværet med en langtidskontrakt, forudbetalt mobiltelefon kort er værd at overveje.

Standard telefonkort

Selvom kortsigtede forudbetalte planer normalt kaldes telefon "kort," i virkeligheden, er disse planer ikke længere begrænset til fysiske kort købes hos forhandlere. I stedet, de fleste planer kan også købes online eller via telefon, ofte for færre penge. Standard forudbetalt mobiltelefon kort er en glimrende mulighed for dem, der ønsker at overvåge deres månedlige taletid eller for forældre overvågningsaktiviteter på deres børn. Særlige individuelle behov variere kortet indstillinger. Sjældne brugere foretrækker måske kort, der er gyldig for en længere periode, mens hyppige brugere kunne foretrækker lavere pr. minut priser. I modsætning til en regelmæssig langsigtet mobiltelefon plan, standard forudbetalte kort tilbyder typisk ikke rabatter på telefon køb, og minutter ikke kan blive rullet fra måned til måned.

Hybrid forudbetalte kort

Hybrid forudbetalte telefonkort kombinere bedste traditionelle mobiltelefon planer og typiske forudbetalte muligheder. Som med andre forudbetalte kort muligheder har hybrid kort ingen kontrakt. Hver måned kræver en ny betaling at opretholde kontoaktivitet. En ulempe ved hybrid kort er, at hvis de anvendes hver måned, de er dyrere end de fleste traditionelle mobiltelefon planer, selvom hybrid card indstillinger kan tilbyde frynsegoder, såsom gratis nætter og weekender efter en vis mængde er brugt for måneden. Stadig, hybrid telefonkort har deres fordele. De giver mulighed for off-netværk roaming og i modsætning til andre indstillinger for kort, kan have de samme telefon rabatter som langsigtede kontrakter.

Grænseløs taletidskort

Grænseløs forudbetalt mobiltelefon kort er en forholdsvis ny udvikling, der bliver stadig mere billig som virksomheder konkurrerer om at tilbyde den bedste deal. Typisk mellem $50 og $60 i December 2010, kan disse kort indeholde funktioner som ubegrænset opkald, SMS-beskeder og webadgang med ubegrænset e-mail. Nogle kort så lavt som $40 per måned tilbyder funktioner som ubegrænset lokale opkald, lokal eller international SMS'er og indenlandske fjernopkald. Grænseløs forudbetalte kort kan være Tiltrækkende for dem, der rejser internationalt der ikke ønsker at betale de øgede roaming gebyrer for deres langsigtede mobiltelefon plan, men stadig vil få adgang til dens funktioner.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com