Hvordan du udskifter en bil dør vindue på en Pontiac Sunfire

May 12

Hvordan du udskifter en bil dør vindue på en Pontiac Sunfire

Ridser dybt nok til at fange din negl på Hvornår kører det hele glasset betyder kun én ting: du skal udskifte glasset for at fjerne bunden. Hvis din Pontiac Sunfire dør vinduesglas har en dyb ridse eller er tilhugget, er revnet eller anden måde beskadiget, udskiftning det eneste rigtige svar. Mens glasset selv er dyrt, kan du gemme labor afgift ved at erstatte brik, selv hvis du har grundlæggende mekaniske aptitude og et par timers fritid.

Instruktioner

• Fjern de fem skruer i bunden og på siderne af dørpladen med Phillips skruetrækker. Lirke vindue switch bezel med værktøjet trim og derefter frakoble ledningerne fra switchen i hånden.

• Lirke trim benene i bagsiden af panelet løs fra døren med værktøjet trim. Grab linjeafstand og forkanten af dørpladen og løft forsigtigt dørpladen op og ud af døren.

• Unbolt vindue regulator fra bunden af vinduesglas, ved hjælp af socket sæt. Løfte glasset op og ud af døren i hånden. Afsætte glasset og derefter sammenligne udskiftning glas til den gamle glas for at sikre de & rsquo; re identisk i design.

• Skub den nye glas ned i døren omhyggeligt og kile det på plads ved hjælp af plast vindue shim, som du kan købe i de fleste auto del butikker. Shim skal glide mellem ydre vindue tørre og glas.

• Bolt de ny glas til vinduet regulator, ved hjælp af socket sæt. Geninstallere dørpanel i omvendt af hvordan du har fjernet det.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com