Hvordan bil Electrics arbejde

October 19

Generatoren

Den elektricitet, der strømmer i en bil starter med generatoren. Som motoren spinder, viser et bælte, der er forbundet til en række remskiver generatoren pensler, oprettelse af elektrisk strøm. Ældre køretøjer, er denne aktuelle reguleret med en ekstern spændingsregulator og generatoren via ledninger er tilsluttet. Dagens køretøjer er næsten alle internt reguleret, hvilket betyder, at hvis regulator går ud, det er sandsynligt, hele generatoren vil skal udskiftes. Regulatoren holder spændingen fra Dypning og spiking og vedligeholder 13 til 15 volt konstant således at elektriske arbejde godt.

Ledningsføring

Den nuværende lavet af generatoren er gennemført i hele køretøjet ved hjælp af en kompliceret sæt af ledninger. Disse ledninger transportere elektricitet til det tilbehør, der er drevet af 12-volt elektrisk system. Nogle ledninger bære strømmen; nogle går til jorden punkt som bilens chassis. Alle elektriske systemer har positive og negative ledninger, så det kan fuldføre et kredsløb. Hver ledning er dækket i en gummi beskyttende kappematerialer så at aktuelt ikke kan grund til chassiset eller enhver anden metal del af køretøjet. Hvis ledninger er bemærket, har rifter eller skader på isoleringen, de skal udskiftes eller repareres straks for at undgå mulige brande eller shorts.

Sikringerne

Sikringer beskytte det elektriske system. De fungerer som den svage link lidt ligesom u-fælles på en drivaksel. Når nuværende overstiger et vist antal ampere, springer sikringen, skære elektrisk strøm til enheden helt. Fordi sikringen blæser før enheden, spare penge og store problemer undgås. Aldrig erstatte en sikring med en, der har en lavere eller højere strømstyrke rating. De er designet til at give slip på visse amperages for en grund; Hvis du ændrer rating af sikringen, kan anordningen og køretøjet ikke beskyttes korrekt. Det er en meget bedre idé at finde ud af hvorfor sikringen blæser end at op grænsen for fail punkt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com