Middags Cruises i Boston

July 22

Middags Cruises i Boston

For en unik og uforglemmelig aften, tage en sejltur langs floden Charles på en af de mange Middags cruises tilgængelige. Uanset om du besøger byen for første gang eller du er bosat, er spisning ombord på et skib, som du cruise forbi seværdighederne i Boston en uforglemmelig oplevelse.

Ånden i Boston

Skridt ombord luksus ånd af Boston yacht og du kan nyde en aften med spisning og dans. Ånden i Boston tilbyder en overdådig morgenbuffet med et udvalg af salater, kød og pasta. Med forskellige typer af mad arrangeret i betjener stationer, vil du finde dig selv vandrer fra en station til en anden, som du vælger fra et udvalg af læskende lækkerier. Som du spiser dit måltid ombord ånd Boston, vil du være ledsaget af middag baggrundsmusik og en betagende udsigt over Boston skyline gennem de mange panoramavinduer. At afrunde krydstogt der er underholdning fra en DJ, der har til formål at har du forlader båd dans. Hvis du foretrækker noget mere adstadige, tage en spadseretur langs gårdhave på det øvre dæk og slappe af med en efter middag drink. Ånden i Boston fra den Seaport World Trade Center Marine Terminal og tager i byens skyline og derefter det hoveder til en endelig destination såsom Fort uafhængighed før springer tilbage til terminalen. Skibet afgår kl og krydstogt varer cirka tre timer. Pr. februar 2010 er er priserne omkring $75 per person til middag krydstogt.

Ånden i BostonWorld Trade Center200 seaport Blvd.Boston, MA 02210(866) 310-2469Spiritofboston.com

Odyssey krydstogter

Afgår fra Rowes Wharf, cruises Odyssey værter luksus middag i førsteklasses omgivelser. På tværs af tre dæk spisestuer hver hosting en tre-retters måltid svarende til slags middag du ville forvente af et fire-stjernet restaurant. Der tilbydes en række af fødevarer for hvert kursus, såsom Boston bibb salat til det første kursus og vegetabilske napoleon i hovedmenuen. Forkæl din søde tand med udvalg af lækkerier tilbudt dessert menuen, og vælg fra New York style cheesecake til skibets helt egen Odyssey signatur dekadente chokolade torte. Efter middagen kan du danse resten af krydstogt væk til de live bands spille sjæl numre og klassikere på horisonten og Souleiado dæk, eller du kan slappe af i Admiral's Lounge med beroligende baggrundsmusik og en drink. Krydstogter afgår kl 8 og i februar 2010, billetter er ca $88 per person til tre-timers sejltur.

Odyssey krydstogter60 Rowes WharfBoston MA 02110(866) 307-2469Odysseycruises.com

Seaport Elite

Tilbyder intim middag cruises ombord på en privat yacht, Seaport Elite funktioner luksus cruising oplevelse for private fester for op til 40 gæster. Et valg mellem forgyldt middage og en buffet - begge med et vegetarisk alternativ--sikrer, at uanset din præference, det vil være dækket til. Inkluderet i leje af en yacht, afspilles baggrundsmusik som du spise for at øge stemningen af dit arrangement. Med et valg af ruter for dig at vælge imellem og komplet autonomi på dit arrangement, er Seaport Elite et ideelt valg for dem der søger en unik dinner cruise oplevelse. Pr. februar 2010 priser for middag begynder på omkring $60 for buffet til omkring $78 til forgyldt måltider. Yacht leje begynder på ca $1,730 for en to-time charter leje.

Seaport Elite200 seaport Blvd.Boston MA 02210(866) 429-9283Entertainmentcruises.com


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com