Hvordan man kan blokere internationale E-mail

January 21

Internationale e-mails kan sendes fra en person, der agter at stjæle dine personlige oplysninger, eller de kan være afsendt med en hensigt at snyde. Hvis du ikke ønsker at modtage e-mails fra enhver, herunder dem fra andre lande, kan du overveje at blokere dem.

Instruktioner

Blok af E-mail-adresse

1 Blokere internationale e-mail-adresser ved at søge ud hver e-mail, der sendes fra en international kilde. Kig på e-mail-adressen og se, hvis det ender i .uk eller .ca, som begge kommer fra en international kilde.

2 Lukke sig op "blokeret e-mail" del af din liste over kontaktpersoner og skrive i e-mail-adresser, som du ved er fra en international kilde. Så vil du ikke længere få e-mails fra dem.

3 Fortsætte med at tilføje e-mail-adresser til dine blokerede liste, indtil du er ikke længere modtage e-mails fra internationale kilder.

Blok af IP-adresse

4 Kontakt din internetudbyder eller det firma, der sender du din Internet regningen.

5 Forklare at udbyderen, du modtager e-mails fra internationale kilder, og at du ikke ønsker at få dem længere. Spørg udbyder til at blokere de internationale e-mails.

6 Følg internetudbyder forslag på hvordan man kan blokere e-mail-adresser. De kan blokere bestemte IP-adresser, men måske har flere tips til dig at blokere andre e-mails.

Tips & advarsler

  • Webbaserede e-mails, som hotmail, gmail, msn og yahoo, kan sendes og tilgået af hvor som helst. Det betyder, at hvis en person i et andet land bruger denne type af e-mail, er den eneste måde at blokere dem af IP-adresse. Hvis du har ingen mulighed for at kontakte nogen for at blokere dem via IP-adresse, vil du ikke kunne blokeres.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com