Hvordan du udskifter et bundkort i en Gateway Laptop

September 9

Bundkort fungerer som den centrale rygrad i enhver computersystem, der giver mulighed for alle de forskellige hardwarekomponenter til at interagere med hinanden. Over tid er det muligt for bundkortet i din Gateway laptop til at holde op med at fungere korrekt, enten på grund af normale slitage eller beskadigelse fra dråber eller spild. Som bundkortet stopper i orden, vil alle de andre komponenter periodisk ophøre funktion. Hvis du vil bruge din Gateway laptop kan du manuelt udskifte bundkortet derhjemme.

Instruktioner

1 Lukke Gateway laptop operativsystem. Vend den bærbare computer på hovedet. Tryk på udløserknappen batteri og pop batteriet ud af computeren.

2 Brug Phillips hoved skruetrækker til at fjerne alle skruer i bunden og siderne af Gateway laptop kasse. Pull off plastik dækker over den skrap drive, hukommelsesmodul og DVD-drev.

3 Skub ned klippet over den hukommelsesmodul og derefter løfte modulet ud af Gateway laptop. Trække harddisk og DVD drev ud af den bærbare computer og sæt dem til side.

4 Vend den bærbare computer tilbage over og løfte åbne LCD skærm låg. Placer kanten af skruetrækker nedenunder strimmel af plastik placeret nedenunder LCD-skærmen. Vrik skruetrækkeren op og ned, indtil strimlen popper ud tilfældet.

5 Træk de to skruer på de øverste venstre og øverste højre enderne af tastaturet. Afmonterer tastaturkablet bundkort og derefter indstille tastaturet til side.

6 Find netværk card i den venstre ende af bundkortet. Tag de to kabler, der forbinder kortet til bundkortet. Fjern kortets skruen og løft derefter kort fra bundkortet.

7 Frakobl ledningen kører fra processoren fan til bundkortet. Skubbe klemmerne på ventilatoren. Løft processoren fan og dens tilknyttede metal køleprofil ud af processor.

8 Løft den plast arm ved siden af den processor, der låser sig til bundkortet-stikket. Trække processoren direkte opad og sæt den til side.

9 Tag de resterende skruer, der holder bundkortet til Gateway laptop kasse. Trække sig ud af bundkort. Sætte den nye bundkort i sagen og line up side USB og Ethernet-porte med de tilsvarende huller på den side af sagen.

10 Tilslut netværk card, processoren fan, processor, tastatur, plastik strip, hukommelsesmodul, harddisk, DVD-drev, plastkabinetter og batteri. Tænd Gateway laptop og vent til operativsystemet til at indlæse til at sikre bundkortet er i orden.

Tips & advarsler

  • Med flere forskellige modeller af Gateway laptops, såsom T-68 serien, kommer hukommelse modul skruen ikke helt ud af den bærbare computer sag. Du kan kun løsne det til pop ud af plast dække over hukommelsesmodulet.
  • Du skal korrekt jorde dig selv før du rører nogen af delene inde i din Gateway laptop. For at jorde dig selv, Grib en metalgenstand, der rører gulvet i fem sekunder.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com