Hvordan at klynge Dell-computere

September 25

Oprettelse af en klynge af computere giver dig mulighed for nemt at dele filer og printere på tværs af et netværk. For at klynge dine Dell-computere, skal de alle i den samme workgroup. Denne arbejdsgruppe kan hver computer skal være synlig og søgbar via den anden computers netværksmappe. Tilslutning af Dell-computere på en sådan måde er forholdsvis enkel. Du vil have administrativ adgang til at foretage de nødvendige ændringer.

Instruktioner

1 Vælg "Kontrolpanel" fra menuen Start. Vælg "Netværk og Internet," og derefter "netværk og deling Center."

2 Vælg "Slå på netværksregistrering" og klik på "Anvend". Klik på "Slå på File Sharing" og klik på "Anvend". Vælg "Slå på Printer Sharing" og klik på "Anvend". Indtast administratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om.

3 Højreklik på "Computer" på skrivebordet (eller i menuen Start) og vælg "Egenskaber." Find "Computernavn, domæne og arbejdsgruppeindstillinger" og klik på "Skift indstillinger".

4 Klik på "Computernavn", derefter "Change." Find "Medlem af," Klik på "arbejdsgruppe:" og Indtast et navn til din computer cluster. Denne arbejdsgruppenavn vil klynge Dell-computere på samme netværk. Klik på "OK".

5 Gentag disse trin for hver Dell-computer på netværket. Når computerne er forbundet, kan brugere nemt dele filer, mapper og printere.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com