Hvordan du installerer en infrarød modtager til brug med en Media Center-fjernbetjening

September 28

Du kan installere en infrarød modtager på en computer med Windows Media Center til brug med en Media Center-fjernbetjening. Kan du gøre, hvis computeren ikke allerede har en indbygget modtager eller en anden type allerede er installeret. Det er nødvendigt at bruge en infrarød Media Center-fjernbetjening. Du vil kunne nemt styre computeren, som du ville gøre med et TV eller underholdning center. Det er en god idé, hvis computeren er forbundet til en stor skærm, så du kan være længere væk fra det.

Instruktioner

1 Gå til producentens websted for din infrarøde modtager. Hente og installere de nyeste drivere til din receiver modelnummer.

2 Vedhæfte din infrarød modtager til din computer ved at tilslutte USB-kablet til en ledig USB-port på computeren.

3 Placér modtageren med en klar sigtelinie til hvor du skal bruge fjernbetjeningen. Der bør være nogen objekter mellem fjernbetjeningen og modtageren.

4 Klik på "Start," "Alle programmer" og "Windows Media Center." Afprøve fjernbetjeningen for at sikre det kontrollerer din computer ved at trykke på nogle knapper.

Tips & advarsler

  • Radiofrekvens eller Bluetooth fjernbetjeninger og modtagere kan bruges, i stedet for infrarød hvis du har en fjernbetjening af en af disse typer.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com