RC24914d Remote programmering retninger

March 15

Der er særlige instruktioner til følge, hvis du ejer en RC24914d fjernbetjening og er usikker på hvordan man programmerer det. RC24914d sen, lavet af General Electric, kan bruges på mange forskellige tv-apparater og anses for at være en universel fjernbetjening. Det udfører alle de grundlæggende funktioner i din typiske fjernbetjening, herunder skifte kanal, justere lydstyrken og adgang til den tv-menuen.

Instruktioner

• Tryk på "Power" knappen øverst på fjernbetjeningen for at indlede programmeringsprocessen. Tænd for fjernsynet og har det slået til kanal 3.

• Finde koden for dit bestemte tv ved at finde det i den medfølgende manual. Koden bliver enten fire eller fem cifre og vil mærke/model specifikke.

• Tryk på "Program"-knappen på fjernbetjeningen og Indtast i programmering koden med taltasterne på fjernbetjeningen. Tryk på "Enter" for at angive, at koden er komplet. Fjernbetjeningen begynder programmeringsprocessen, og når du er færdig, bipper to gange for at angive afslutningen. Programmeringsprocessen bør kun tage 5-10 sekunder.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com