Sådan foretages fejlfinding af en bil CD-afspiller

April 7

Sådan foretages fejlfinding af en bil CD-afspiller

At have en CD-afspiller i en bil er afgørende for mange drivere. Lytter til en favorit CD kan gøre en lang køretur synes netop det meget kortere. Funktionssvigt CD-afspiller, men kan være årsag til store kvaler. Før ringer kundeservice eller købe en helt ny stereo enhed, forsøge at foretage fejlfinding af problemet på egen hånd.

Instruktioner

Sådan foretages fejlfinding af en bil CD-afspiller

• Lytte til lyden af motoren forsøger decharge din CD Hvis din disk ikke vil skubbe. Hvis motoren gør en snurrende støj, se, om der er en løs bælte eller et gear løs på motorakslen. Du skal muligvis erstatte de løse dele, fordi de sandsynligvis er beskadiget. Hvis du ikke kan høre nogen støj fra motoren, så motoren, kontrol chip eller frontpanelet trykknappen kan være defekt og skal udskiftning (eller du bare måske ønsker at overveje at få en helt ny enhed på dette tidspunkt).

• Rengøre CD afspilleren, hvis dine cd'er løbende springe eller modtager du fejlmeddelelser. Du kan købe en laserlinse rengøring produkt, sælges i de fleste auto reparation butikker eller bil stereo virksomheder, til at fjerne støv og snavs fra indre af CD-afspilleren. Renere ligner en almindelig CD og er placeret i CD-afspilleren. Når indsat, tryk "Play" på CD-afspilleren og lad disken til at gå gennem sin rengøring cyklus. Det tager omkring 5 minutter. Se om dette solvsd dit problem ved at afprøve et par cd'er.

• Kontroller, at der er strøm til CD-afspilleren ikke sker noget, når du forsøger at bruge den. Husk at bilen skal være aktiveret for CD-afspiller til arbejde. Sikre at den stereo effekt er pressede på og at lydstyrkeknappen ikke er skruet helt ned. Hvis dette ikke løser dit problem, kan du have en blæst sikring. Sikringsskabet på de fleste biler er placeret bag frontpanelet på bilens kabine, som regel i nærheden af handskerummet eller knæ niveau på førerens side. Hvis du har problemer med at finde det, konsultere din instruktionsbog. Der er også en chance for, at stereoanlægget er kommet til slutningen af dens levetid. De fleste biler overleve deres stereo systemer og nye er købt på enhver bil audio butik eller online.

• Kontroller for at sikre din CD ikke er beskadiget eller snavset og at det er blevet indsat korrekt hvis cd'en ikke vil spille. CDR og CD/RW diske (kopierede diske) kan også være årsag til problemet, især hvis CDR er billige. Desuden, hvis disken blev brændt for hurtigt, eller kopimaskinen havde ikke færdiggjort CD, kan CD ikke spille i din enhed.

• Frakobl netledningen og tilsluttet den igen hvis CD-afspilleren vises en fejlmeddelelse, der ikke er dokumenteret i instruktionsbogen. Statisk decharge kan forårsage en system lockup. For at nå strømkablet, skal du fjerne stereo. Se din instruktionsbog for tips om hvordan du gør dette. Hvordan du fjerner stereo fra den dashboard vil afhænge af typen af stereoanlæg og mærke og model af din bil. Se ressourcer for oplysninger om hvordan man kan tage stereo ud af din bestemt køretøj.

Tips & advarsler

  • Sørg for at afbryde bilbatteriet, før du inspicere sikringsboksen.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com