Sådan køber du et mikroskop for Gemology

August 2

Videnskaben om gemology er fascinerende ikke kun for professionelt men for gemology hobbyist. Professionelt såvel som nybegyndere har én ting til fælles, behovet for en høj kvalitet mikroskop. Et godt mikroskop er afgørende for at se optagelser. Disse er fejl i stenen, der tillader gemologist at vide eller ej stenen er naturen gjort eller menneskeskabte. Syntetiske sten vil have ingen optagelser.

Instruktioner

Sådan køber du et mikroskop for Gemology

• Evaluere kun stereo mikroskoper. Et stereo mikroskop er virkelig to sammensatte mikroskoper, der se et punkt fra lidt forskellige vinkler giver en tre-dimensionelle, oprejst, og lateralt korrekt visning af stenen ses. Dette er absolut nødvendigt i gemology. To dimensionale se, der er leveret af en standard sammensat mikroskop ikke vil tillade for optagelser skal ses, som er nødvendige til identifikation af legitimitet og arter af stenen.

• Overvej kun mikroskoper, der er mindst fyrre magt eller større. Den højere magt mikroskopet de mere optagelser vil blive afsløret mere detaljeret, hvilket gør identifikation mere sandsynligt. Øjet brik i mikroskop er udskiftelige og kan opgraderes. Derfor, er det muligt at købe en billigere mikroskop med en bedre kvalitet øjet stykke. Dette gør det også muligt at opgradere bare øjet brik i et mikroskop, der kan have vokset ud af gemologist.

• Overveje en Hanneman Stereoskopet, som er blevet anbefalet af noterede gemologist, Ken Hamilton i Dartmouth, Nova Scotia. Hanneman kan købes for omkring $150. Også søge den tilføjer på bagsiden af lakonisk kladder for brugte mikroskoper. Når man overvejer et brugt mikroskop, inspicere den samlede renlighed samt tilstanden af linserne. Også kontrollere for at spille i fokus justering, det ikke bør gå af sig selv under sin egen vægt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com