Sådan foretages fejlfinding af en Venturer bærbar DVD Model nummer PVS1977

June 5

Venturers transportabel DVD spilleren model PVS1977 har to hoveddele til produktet. Først er en laptop-lignende spiller med flip-up skærm, og andet er en enkeltstående skærm. Dette giver mulighed for flere personer at se indholdet uden at stirre på den samme lille skærm. Mens du bruger bærbar DVD-afspiller og ekstra skærm, er det imidlertid muligt at påkøre et par problemer med afspilning. Disse spørgsmål er typisk mindre og er korrigeret gennem et par fejlfinding trin.

Instruktioner

• Ændre ud batterier i både DVD-afspiller og skærm. Hvis videoen begynder at falde eller DVD stopper uventet, er det på grund af batterierne dør.

• Kontrollere RCA tilslutningskabel kører fra den bærbare DVD-afspiller til skærmen. Hvis kablet ikke indsættes helt i de forbindelse porte, vil lyd og/eller video falde.

• Fjerne den DVD, du forsøger at spille fra DVD-bakken på Venturer transportabel DVD spilleren og inspicere bunden af disken. Aftørre alle fingeraftryk, snavs og snavs fra disken med en fugtig klud til at sikre DVD afspilles korrekt.

• Undgå at indsætte selvskabte dvd'er. Venturer transportabel DVD spilleren ikke læse mest selvskabte dvd'er. Du vil modtage en fejlmeddelelse på skærmen, når disken er indsat.

• Ren off området omkring DVD-afspillerens linse med trykluft. Dette fjerner støv, hår og andre partikler fra linsen, som alle få enheden til at springe.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com