Årsagerne til en dårlig oliefilter

July 25

Årsagerne til en dårlig oliefilter

Oliefiltre leve et liv i konstant pres, tvunget til at beskæftige sig med stærke hydrostatisk kræfter, men form for forurenende stoffer fundet i enhver motor. Tidlig tilstopning eller fiasko er ikke en særlig sjælden foreteelse, men det kan betyde en fejlfunktion af mere umiddelbar betydning et sted i din motor.

Producent mangler

Olie filter producenter pumpe disse ting ud af millioner, og alle så ofte dårlig-- eller 12 dusin--vil smutte forbi kvalitetskontrol. Dårlig tråde og pakninger er to af de mere almindelige producent defekter, efterfulgt af defekt filter medier. Olie filter producenter typisk bestiller disse varer i løs vægt fra en lokal eller oversøiske leverandør og derefter samle dem på Fotofilter factory. Selvfølgelig, den oprindelige leverandør har også kvalitetskontrol procedurer, men når du bestiller forsyninger fra fire eller fem forskellige leverandører, odds for at få en dårlig går.

Slam

Slam er en onde enhed lurer i tarme af visse motorer. Hovedsagelig våd trækul, slam sker når olie sidder på et hotspot i en motor og kokke væk til kulstof. Når at carbon hærder ligesom plaque i en vene, det hæmmer flow og opsuger endnu mere af olien og holder det på hot spot. Mens vaske- og opløsningsmidler i olien kan bidrage til at reducere slam, vil i sidste ende de bryde op så meget af det slam, at det bliver opløst i olien. Dette er, hvad der forårsager forholdsvis ny olie til at vende i tykke, grimme sorte ting inden for et par hundrede miles. Når denne olie passerer gennem filteret, det træsko filter medier og forårsager olie til at flyde rundt i medierne og gennem bypass ventil.

Metal i filteret

Motorens lejer er slidområderne, og de er designet til, godt, slides. Når bærende materiale bærer af den bærende overflade, træder den oliering system som et fint sølv pulver. Generelt, vil du ikke have en tilstrækkelig metalpulver flyder rundt i din oliering system til at blokere filter; Hvis du gør, skal du skifte til en bedre olie, udskifte filteret oftere eller undersøge noget mere alvorligt. Mere alvorlige problemer omfatter tidlig indflydelse, bore og bøsning slid. Mens nogle meget fine metal støv i filteret er normale, Vær meget forsigtig, hvis partiklerne er stor nok til at identificere individuelt, eller hvis du ser tops. Begge disse tyder på at noget iført langt hurtigere end den burde.

Filter eksplosion

Oliefiltre brast typisk, hvor fælles landbrugspolitik opfylder sagen. Dette kan komme til en producent defekt, hvis det kun sker én gang, og du læser ikke overskydende olie pres, men din motor kan være skyld i ellers. Din motor har mindst én pres-sikkerhedsventil i oliepumpe og normalt et sekund på oliefilteret. Hvis tryk-release ventilen i din pumpen går i stå, kan filter bypass ventil muligvis ikke flyde godt nok til at håndtere de hurtige pres pigge, der sker når du rev gashåndtaget. Det samme kan ske med en dårlig bypass ventil selv med en fungerende overtryksventil, men det er ikke så tilbøjelige. Fejljusteret lejer kan forårsage tryk til spike hurtigere end sikkerhedsventil pumpe kan kompensere, men der er forholdsvis sjældne i forhold til en fast ventil.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com