Min PC skærm er sløret

September 27

Min PC skærm er sløret

Uanset om du bruger en LCD, Plasma eller CRT PC skærm, skærmen skal være konfigureret til den korrekte opløsning og billedindstillinger eller skærmen bliver sløret. De fleste skærmopløsninger spænder overalt fro 800 x 600 pixels over 2560 x 1600 pixel afhængigt af størrelsen. LCD, Plasma og andre fladskærme understøtter højere opløsninger end CRT-skærme. Større skærme viser også billeder og tekst i højere opløsninger. Med den rigtige opløsning, maksimere skærmens billedkvalitet.

Skærmopløsning

Microsoft siger at skærmopløsningen bestemmer, hvor klar og skarp tekst og billeder vises på din PC skærm. Den skarpere billeder og tekst, klarere de er. Højere opløsninger giver skarpere billeder og passer meget bedre på skærmen end lavere opløsninger. Hver PC skærm varierer i resolutioner. Nogle er i stand til at vise indhold i højere og klarere beslutninger end andre afhængigt af skærmens størrelse. Før du indstiller opløsningen, henvise til de anbefalede opløsningsindstillinger på din skærm manual til at optimere skærmen til forbedret visning. Hvis du kender den anbefalede opløsning, skal du klikke på "Start"-menuen, åbne Control Panel, klik på "Skærm", og klik derefter på "skærmopløsning. Vælg den anbefalede opløsning fra rullelisten "Opløsning". Gemme indstillinger for at ændringerne kan træde i kraft.

Skærmindstillinger

Skærme kommer normalt med en ekstern menuknap, der tillader dig at justere skærmens skarphed og klarhed. Menu-knappen er normalt placeret på fronten af monitoren afhængigt af model eller side. Hvis skærmen er stadig slørede, tryk "Menu" knappen for at vise skærmens menu. Vælg billedindstillingerne for og bruge pileknapperne på skærmen til at øge skarpheden. Øge skarphed gør billederne skarpere og klarere. Se betjeningsvejledningen til din skærm, hvis du ikke ved hvordan at justere billedindstillingerne.

Tip og anbefalinger

For at forbedre din PC-skærm ydeevne, henvise til den sikkerhed og vedligeholdelse oplysninger om enhedens brugervejledning. Hvis skærmen er beskidt, Følg instruktionerne rengøring på manual til at forbedre billedkvaliteten. Derudover 's sætte computeren på vågeblus, når du ikke bruger det til at forbedre computeren og vise ydeevne. Søvn er en energibesparende tilstand, der kan udvide en display liv. For at aktivere dvaletilstanden, skal du klikke på knappen "Start", klik på pilen ud for "Nedlægge", og klik derefter "Sleep" for at sætte computeren på vågeblus.

Advarsler

Hvis PC-skærmen er stadig slørede, er enhedens hardware sandsynligvis beskadiget. Kontakt producenten for yderligere fejlfinding og eventuelle reparationer. Afmontering af skærm og forsøger at ordne det selv increasess chancer for at beskadige enheden endnu længere, så undgå manipulation med skærmen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com