Hvordan til at overføre kontaktpersoner til en Samsung

May 13

Hvordan til at overføre kontaktpersoner til en Samsung

At have en ny telefon ofte kræver en masse indstilling op før faktisk nyder enheden. I mange tilfælde er overførsel af data fra de ældre telefon til den nye telefon de første ting nye brugere ønsker at gøre. Adresse telefonbog indeholder flere vigtige telefonnumre, der skal være let tilgængelige på den nye enhed. Istedet for manuelt indtaste celle foretage en opringning numre i den nye telefon, er der en måde at overføre flere kontakter til din nye Samsung telefon hurtigt og effektivt.

Instruktioner

• Sørg for at din mobiltelefon SIM-kort er inde i den gamle telefon. I fleste mobiltelefoner SIM-kortet er placeret under batteriet og kan tilgås ved at fjerne batteriet fra dets slot. Hvis SIM-kortet i din nye telefon, fjerne det og læg det tilbage i den gamle telefon.

• Få adgang til dine kontakter. I din gamle telefon, få adgang til din menu. Dette gøres normalt ved at trykke på menu-knappen vist i bunden af skærmen. Derfra, fremhæve dit ikon, der siger "address book" eller "kontaktpersoner". Vælg det at finde dine kontaktpersoner.

• Kopiere dine kontakter til SIM-kortet. Nogle telefoner tillader din at gøre dem alle på én gang, mens andre kræver, at du kan tilføje kontakter én efter én. Hit din menu-knappen. Finde den indstilling, der siger, "føje kontaktpersoner til SIM-kort" eller noget lignende. Vælg denne indstilling til at tilføje dine kontakter på SIM-kortet. Gentag dette trin så mange gange som nødvendigt for at sikre, at alle kontaktpersonerne overføres fra telefonen til SIM-kortet.

• Placer SIM-kortet ind i den nye telefon. Sluk den gamle telefon og Åbn batteridækslet. Fjerne batteriet for at finde SIM-kortet. Fjern SIM-kortet fra den gamle telefon og læg det i den nye telefon.

• Få adgang til dine kontakter. Magt på den nye telefon. Adgang til dine kontaktpersoner, som set fra trin 2. Din nye kontakter bør være der. Hvis ikke, skal du trykke på menuknappen, og vælg "overføre kontakter fra sim." Kontaktpersonerne vil derefter overføre fra SIM-kortet til telefonen straks.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com