Sådan erstatte termostat i en 2000 Ford Explorer

April 12

Sådan erstatte termostat i en 2000 Ford Explorer

2000 Ford Explorer bruger en mekanisk, forår-drevet termostat til at regulere motortemperatur. Det er hovedsagelig de samme termostat Ford har brugt på alle deres vandkølet motorer. Som temperaturen i frostvæske varmes op, komprimerer foråret indersiden af termostaten. Dette giver mulighed for termostat til at tvinge væske gennem kølesystem af Explorer. I sidste ende, denne proces forhindrer motorblokken fra overophedning og undgår tusindvis af dollars i skader på motoren.

Instruktioner

• Fjerne termostaten boliger fra motorblok for Explorer. Den nemmeste måde at finde termostat huset er at følge den øverste radiator slange til den placering, hvor slangen forbinder til motoren. Slangen forbinder til huset. Slange fjernelse er ikke påkrævet for fjernelse af termostat huset.

• Fjerne de 7/16 bolte, der sikker boliger på motorblokken Explorer med en fatning og skralde. Der er to bolte i alt. Løft på termostat huset, og skubbe det og slangen til siden, så du kan få adgang til termostaten.

• Fjern stof termostat pakning fra motorblokken og smide det væk. Aftør overfladen af motorblokken ren med en klud.

• Træk den gamle termostat ud af motorblokken og smide det væk. Placer den nye termostat i motorblokken. Slutningen af termostat med store foråret sidder inde blok på en bearbejdet læbe, det sidder bare inde. Slutningen med jiggle ventilen sidder inde i termostat huset.

• Placer et nyt stof pakning parring overfladen af motorblokken og placere termostat huset på toppen af det. Bolt boliger ans pakning på plads med den originale montering bolte.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com