Hvordan kan man øge virtuel hukommelse i Windows Vista

November 3

Hvordan kan man øge virtuel hukommelse i Windows Vista

Når computeren kører lav RAM (random access memory), at det skal køre et program eller udføre en handling, vil Windows bruge virtuel hukommelse til at kompensere for denne korte falder. Virtuel hukommelse hjælper ved at flytte data fra RAM til en midlertidig plads på hard disk kaldes en "sidefil". Dette træk frigør RAM og gør det muligt at fortsætte med at køre programmet. Hvis din PC ikke har tilstrækkelig hukommelse til alle de operationer, den skal udføre, kan både Windows og de programmer, der forsøger at køre stoppe helt i orden. For at forhindre tab af oplysninger, Windows vil give dig besked med en fejlmeddelelse hvis din PC løbe tør for hukommelse. Hvis du får fejlmeddelelser viser, at du har lav virtuel hukommelse, vil du enten nødt til at tilføje mere RAM, eller du bliver nødt til at øge størrelsen af sidefilen for at fortsætte med at køre programmer på din PC. Mens Windows Vista vil ofte administrere denne størrelse automatisk, kan du også øge (eller mindske) størrelsen af din virtuel hukommelse hvis standardstørrelsen tildelt af Windows ikke er tilstrækkelig. Her er hvordan:

Instruktioner

Øge virtuel hukommelse i Windows Vista

1 Klik på din "Start" knappen i nederste venstre hjørne. Klik på "Kontrolpanel". Klik på "System og vedligeholdelse" og derefter klikke på "System."

2 Gå til den venstre rude, og klik på "avanceret system settings." Indtast en adgangskode eller bekræfte, hvis du bliver bedt om.

3 På fanen "Avanceret" Klik på "Indstillinger" under "Ydeevne."

4 Klik på "Avanceret" tab. Klik på "Change" under "Virtuel hukommelse"

5 Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet til "Automatisk lede sidedeler fil nummer nemlig al drev"

6 Gå til "Drive [volumen afmærke]". Klik på det drev, som indeholder den særlige sidefil, du vil ændre.

7 Klik på "Brugerdefineret størrelse." I den "oprindelige størrelse (MB)" eller "maksimal størrelse (MB)", Skriv i en ny størrelse i MB (megabyte). Klik på sæt"og derefter på"OK". Og du er gennemstegt!

Tips & advarsler

  • Din PC læser data fra RAM meget hurtigere end det læser data fra harddisk, så tilføje mere RAM til din computer er altid mere effektivt end øget virtuel hukommelse, som har tendens til at bremse dit system.
  • Windows automatisk indstiller minimum startstørrelsen for sidefilen på: (mængden af installeret på din PC + 300 MB RAM). Det angiver den maksimale sidefil på 3 gange mængden af installeret RAM. Hvis du får fejl/advarsel meddelelser på en af disse anbefalede niveauer, skal du følge trinene ovenfor for at øge mindst og de maksimale størrelser.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com