BlackBerry fed fejlfinding

May 3

BlackBerry fed fejlfinding

BlackBerry Bold er en celle foretage en opringning og PDA-enhed med en QWERTY tastatur, LED-skærm, Wi-Fi, mobile streaming kapaciteter, en 624-MHz processor, indbygget GPS kapaciteter, internetadgang og et aftageligt batteri. Mange af problemerne i forbindelse med BlackBerry Bold kan fastsættes ved en nulstilling. Hvis det ikke løser dit problem, skal du kontakte BlackBerry teknisk support.

Batteri Pull

BlackBerry.com forklarer, at den mest almindelige måde at løse problemer med din BlackBerry Bold at fjern bagcoveret og tage batteriet, mens enheden er på. Forlader batteriet i mindst 30 sekunder, og derefter erstatte og vente på din BlackBerry til at genstarte sig selv.

Sagte Reset

Hvis fjerne din fed batteriet ikke løser dit problem, kan du prøve en blød nulstilling, ifølge BlackBerry.com. Hvis du vil udføre en blød nulstilling, hold "ALT + venstre Skift + DEL" for ca. to sekunder. For at udføre en dobbelt soft reset, menes at være lig med et batteri pull, starte med en standard soft reset og vent, indtil din skærm bliver sort. Når lysene på skærmen kommer tilbage på, skal du trykke på "ALT + højre SHIFT + Delete" knapper igen for at udføre en blød nulstilling.

Forstå forskellen mellem de forskellige typer af nulstiller er ekstremt vigtigt, ifølge BlackBerryFAQ.com. Bløde nulstilles stoppe alle programmer fra arbejder midlertidigt og bidrage til at etablere en forbindelse mellem BlackBerry og din computer, hvis den er tilsluttet.

Sikkerhedskopiering af Data

Før du foretager en hård nulstilling, oprette en sikkerhedskopi af filen på computeren. Derefter kan du gendanne dine data til din enhed efter nulstillingen, ifølge BlackBerryCool.com. Først, Tilslut din BlackBerry til din computer med et USB-kabel. Åbne BlackBerry Desktop Manager software. Klik på "Backup og Restore." Klik på "Backup" og vælge den placering, hvor du vil gemme sikkerhedskopifilen.

Efter at gøre en hard nulstilling af din BlackBerry Bold, gendanne data til enheden ved at tilslutte den til computeren med et USB-kabel. Åbne BlackBerry Desktop Manager. Klik på "Backup og Restore." Klik på "Gendan" og vælg den fil, du oprettede tidligere.

Hårde nulstiller

Hårde nulstiller gendanne din BlackBerry hen til fabrik opsætning og eliminere alle andre data fra telefonen.Hvis du vil udføre en hard reset, gå til "Indstillinger" og derefter "Sikkerhed", så "Generelt." Tryk på Menu-tasten og derefter vælge "Tørre håndholdte," ifølge BlackBerry.com.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com