Nikon N65 fejlfinding

October 27

Nikon udgivet N65 kamera i 2006, måske dristigt. Dette var storhedstid "prosumer" digitale marked, når store kameraproducenter der nem-at-bruge digitale spejlreflekskameraer på det samme marked, der kan have, et årti tidligere, så til kameraer ligesom N65: en simpel film SLR kamera med et kit 28-80 mm objektiv. Med digital kontrol og et LCD-panel er N65 forholdsvis let at foretage fejlfinding.

Instruktioner

• Indsætte batterier efter retning på dækslet, så positive stemmer overens med positive og negative kampe negative. Tænd kameraet, og ser på LCD-panelet; Batteri-ikonet skal vise en fuld batteri. Overveje at udskifte batterierne når batteriindikatoren viser et ikon er mindre end halvt fuldt.

• Vedhæfte linsen korrekt. N65 er kompatibel med de fleste Nikkor objektiver, herunder G-type linser, som ikke har en blændering. Sluk kameraet, og tryk på objektivet slippe knappen. Drej objektivet med uret for at fjerne den. Check kontakterne på linsen for fysiske skader, og derefter sætte linsen tilbage på og rotere det mod uret indtil det låser på plads. Indstille den mindste blænde og låse blændering. Dreje blænderingen, indtil den sorte linje matcher med det største antal, og skub derefter låsen ned mod kamerahuset. Du vil få fejl på LCD-skærmen, hvis den mindste blænde ikke er angivet. G-type linser har du ikke en blændering at indstille; skyde i Blændeprioriteret tilstand eller manuel mode at bruge disse linser.

• Følg manualens instruktioner for pålæsning af film. Hvis din film ikke er indlæst korrekt, vil kameraet producere fejl. Indlæse film med kameraet på indsætte beholderen på plads og derefter trække filmen stramt over til bly i højre side. Der bør ikke være nogen slæk i filmen. Tæt på bagsiden. Filmen forskud til det første billede automatisk når det er indlæst korrekt. Kameraet sætter filmhastighed automatisk, men du skal bruge DX-kodede film.

• Se efter fejlmeddelelser på LCD-skærmen. Almindelige fejlkoder er angivet i din brugsanvisning. Alle meddelelser, der indledes med et "F" blænde fejl, og angiver, at kameraet ikke kan indstille blændeværdi. Ændre den optagelsestilstand til "M" og justere manuelt eller indstille blænden på objektivet. "E" og "Err" blinke samtidig foreslå film fejl, fortæller dig, enten at filmen er tilbagespolede og ubrugelig eller ikke indlæst korrekt. "Hej" og "Lo" vises som eksponering advarsler, ikke nødvendigvis som et tegn på et kamera problem. N65 fortæller dig at justere din Eksponeringsværdi at kompensere for lette værdier. Hvis kun "Err" blinker, når du trykker på udløseren, opstod en linse fejlfunktioner. Bruge en anden linse, og hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Nikon service til reparation.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com