Hvordan du søger efter venner på MySpace

August 31

Virker som om alle herunder din mor har en MySpace-konto. Så snart du får dit, vil du ønsker at begynde at tilføje nye venner og holde kontakten med gamle... aka networking! Følg disse trin for at søge efter venner på MySpace:

Instruktioner

1 Melde sig nemlig MySpace. Det er hurtigt og nemt. Besøg MySpace og klik på den orange "Sign Up!" knappen i login-boksen og derefter indtaste dine oplysninger.

2 Log ind og tilføje dine venner.

3 Tilføje dine venners venner. Besøg nogen venner, du allerede har MySpace profil. Tjek deres kommentarer, gennemse deres vennelister og klik på "Tilføj" på nogen kendte ansigter du se.

4 Prøv forskellige søgninger. Klik på ordet "Søg" på den øverste værktøjslinje og du bliver ført til søgesiden.

5 Udføre en navnesøgning. Skriv navnet på en ven, du søger i feltet "Find en ven". Sørg for at du har markeret indstillingen "Navn".

6 Prøv en søgning på e-mail. Gå gennem din adressebog (i Outlook eller i din webmail) og begynde at indtaste dine venners e-mail adresser i feltet MySpace "Find en ven". Sørg for at du har markeret indstillingen "E-mail".

7 Udføre en skole søgning. Brug klassekammerat finder til at søge efter gamle klassekammerater. Indtast oplysninger så præcist som muligt.

8 Gennemse. Klik på "Gennemse" knappen på værktøjslinjen. Angiv de gennemse kriterier at søge inden for et område, (indstillingerne er under "Beliggende inden for"). Brug dit postnummer til at finde i nærheden venner (sæt den "Miles fra" indstilling til omkring 5 eller 10), eller afhente et stykke af mail fra en penneven og Skriv postnummeret. Klik på "Opdater", når du har valgt din Gennemse kriterier.

Tips & advarsler

  • Hvis dine venner har en stabil skærmnavn, de bruger, kan du prøve at gætte deres URL. Hvis deres skærmnavn er normalt "baseballgame," for eksempel, kan du prøve at besøge www.myspace.com/baseballgame.
  • Hvis dine venner i grupper, deltage i dem. Du kan finde nogle af dine gensidig venner der.
  • Husk at medtage nok oplysninger om dig selv på din profil, så dine venner kan finde dig. Tilføje et billede, så de vil genkende dig mens bogføringen.
  • Læg ikke for mange folk du ikke kender og ikke omfatter nogen private oplysninger på din MySpace-konto. Overvej at angive din profil til privat, hvis du er bekymret for identitetstyveri eller rovdyr.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com