Sæde Swap Tips til en K5 Blazer

July 28

Chevrolet's K5 Blazer blev indført i Michigan-baserede automobilklubber lineup i 1969. Denne to-dørs lastbil var til rådighed i enten bagud eller four wheel drive indstillinger. K5 Blazer optræder også en aftagelig Cabriopresenning i nogle model år, at levere et unikt udseende, der er stadig genkendelig i dag. Men denne gallerisider model blev erstattet af Chevy Tahoe i 1995, men navnet Blazer blev holdt for at beskrive en mindre sport utility køretøj til rådighed. Hvis du planlægger at bytte pladser i din K5 Blazer uanset af hvilken grund, er der et par tips inden der træffes en beslutning.

Design

K5 Blazer featured front bucket sæder i alle år og modeller, gør det muligt for føreren og en front passager. Men en bænk giver en alternativ design og ride føler. Denne særlige sæde giver mulighed for tre til komfortabelt sidde foran i bilen, mens de tilbage funktioner en factory bænk. Med minimale ændringer, kan du installere en bænk fra enhver Chevrolet lastbil, såsom forstæder eller C/K-10 pickup. På samme måde kan du installere lædersæder for at forbedre kvaliteten af din K5 interiør. Fordi dette materiale kan være knyttet til enhver type sæde, er der ikke behov for nogen hardware justering af din sæde skinner.

Beskyttelse

Sikkerheden bør være en top interesse i bilen, især hvis du har ændret din K5 Blazer for at tackle ekstrem terræn. Racing bucket sæder er kompatibel med næsten enhver type af køretøjer på markedet fra klassiske amerikanske lastbiler til moderne racerbiler. Disse pladser er designet til at minimere bevægelse af førerens eller passagerens krop under barske forhold, dermed forbedre sikkerheden Blazer erfaring. Fire - og fem-punkts sikkerhedssele seler tillægger disse racing bucket sæder nemt, holder du fast på plads under kørslen. Hvis du bruger din K5 Blazer i off-road territorier, kan en af disse særlige sæder være nyttige for dig.

Vægt

Et køretøjs vægt i høj grad påvirker hvordan det udfører i off-road betingelser. Som sådan, kan du ønsker at bytte din K5 Blazer sæder med letvægts alternativer. Derudover fjerne alle sæder, der ikke kan bruges så ofte. Den bageste bænk er udsat for de udvendige elementer når toppen er fjernet, derfor skade kan forekomme meget mere let på dette område. Hvis denne bageste sæde er ikke længere nødvendigt, blot unbolt det fra gulvbræt og fjerne det helt.

Pris

Hvis du er på et budget, kan du besøge et par junk værfter for at finde nogle udskiftning pladser til din K5 Blazer. Bare fordi du har brug at bytte pladser i din lastbil, bør ikke du nødt til at skallen ud en masse penge. Kontrollere og måle i bunden af din K5 sædet hvor det tillægger gulvbræt, så aktivt søge efter brugte sæder, der kan passe.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com