Hvordan at forynge SLA batterier

January 25

Forseglede bly syre (SLA) batterier er den mest almindelige type, der anvendes i nutidens biler. En SLA batteri (også kaldet lav eller nul vedligeholdelse) er det væsentlige det samme som ældre bly-syre batteri designs, medmindre det er fremstillet som et lukket system. En blanding af svovlsyre og vand fungerer som en elektrolyt foretage aktuelle mellem ledende elektroder. Men, hvis pladerne bliver belagt med svovl (kaldet sulfation) nuværende flow er blokeret. Heldigvis er der en billig måde at fjerne svovl og forynge SLA batterier.

Instruktioner

• Bære handsker og sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller, når du arbejder med bly-syre batterier. Svovlsyre er ætsende og kan medføre alvorlige kemiske forbrændinger. Holde åben ild fra dit arbejdsområde og sørg for det er godt ventileret.

• Løsne batteriet kabler ved hjælp af en skruenøgle og fjerne batteriet fra køretøjet.

• Find "shadow caps" på toppen af SLA batteri. Disse er mærker for at angive det sted, hvor hvert batteri celle kan åbnes. Bruge en boremaskine til punch gennem hver skygge cap.

• Gøre en løsning omkring syv ounces magnesium-sulfat (Epsom salt) og en kvart destilleret vand. Det er nemmere at opløse Epsom salte hvis du varme vandet først. Bruge Epsom salt du køber på en købmand eller anden forhandler, der ikke er blandet med andre kemikalier.

• Placer batteriet på en tre-faset batterioplader. Følg instruktionerne batteri oplader til at vedhæfte kundeemnerne og indstille spændingen. Når batteriet er forbundet til opladeren, aktivere opladeren. Tillade batteriet at oplade natten over. En tre-faset oplader vil automatisk gå til "vedligeholdelsesladning" når batteriet nærmer sig kapacitet.

• Slukke for opladeren og frakoble batteriet Når opladningen er afsluttet. Luk boret huller du har lavet med plast propper (du kan købe disse på enhver auto dele butik).

• Geninstaller batteriet i køretøjet. Sørg for, at positive ("+") og negative ("-") kabler er tilsluttet de tilsvarende terminaler og stramme kablerne sikkert. Batteriet skal nu fungere normalt.

Tips & advarsler

  • Undgå at køre ned dit batteri. Gentagne dybe udledninger er den primære årsag til sulfation. Gør dette for ofte korroderer bly elektroder til det punkt, at batteriet ikke kan blive forynget.
  • Det er en dårlig idé at blot hælde det gamle batteri væske ned et afløb. Før du gør det, langsomt tilføje bagepulver til væsken, indtil det stopper boblende. Dette neutraliserer syreindholdet. Du kan derefter hælde væske ned et afløb uden at skade rør. Lad vandet løbe ind i afløbet et par minutter bare være sikker på alle de gamle væske er helt væk.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com