Hvordan at rengøre en EGR ventil på en Auto

November 1

Hvordan at rengøre en EGR ventil på en Auto

Udstødningsgas gas recirkulation ventil, benævnt EGR ventilen er en vigtig komponent i bilens udstødningssystem. Ventilen har ansvaret for ledelsen af udstødningsgas ind i indsugningsmanifolden motor, hvor udstødningen derefter afkøles. Dette forhindrer dit køretøj fra overophedning og forhindrer også unødig skade til din maskine. Ventil håndtag beskidt vil udstødning og overarbejde, blive beskidt og tilstoppede, så det er vigtigt at rengøre ventilen, når det mislykkes at fungere ordentligt.

Instruktioner

• Placere køretøjet i "park" og fjerne nøglen fra tændingen at sikre, at køretøjet er slukket. Lad køretøjet sidde i tyve minutter, så komponenter chancen for at køle ned helt.

• Find EGR ventilen under kølerhjelmen af køretøjet. Ventilen er på indsugningsmanifolden motor og er en lille, cirkulære ventil. Hvis det er nødvendigt, henvise til køretøjets instruktionsbog til et diagram.

• Fjerne EGR ventilen ved hjælp af et stik skruenøgle til at løsne og fjerne de bolte, der sikker ventil på plads. Træk ventil ud af mangfoldighed, når alle bolte er fjernet. Fjernelse kan kræve nogle kraft, hvis der er kulstof oprustning omkring ventilen.

• Spray karburator renset ind i ventilen og omkring ydersiden af ventilen. Ren væk opbygget kulstof og belægninger med en stålbørste og ren klud. Ren ventil mount på manifold ved hjælp af renere og rag. Dette vil give dig den bedste mulige tilslutning når ventilen er geninstalleret.

• Placere ren EGR ventilen tilbage på ventilen mount på indsugningsmanifolden motor. Sikre og stramme hver bolt tilbage på plads ved hjælp af topnøgle. Luk hætten af køretøjet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com