Hvordan til at hænge gardiner stænger

September 26

Hvordan til at hænge gardiner stænger

Uanset om du installerer nye vægbeklædning eller forny dit hjems eksisterende indretning, skal du installere en draperier stang før du hænge gardiner. Et forhæng stangen holder gardiner i sted og tillader dig at slide dem frem og tilbage efter behov for at justere mængden af sollys i rummet. Installation af et forhæng stang er lettere, hvis du har en assistent til at hjælpe dig med at holde det, mens du arbejder, men en assistent er ikke nødvendigt.

Instruktioner

1 Holde et af beslagene op til vinduet i stedet hvor du vil installere den. Mark skitse med blyant. Bruge en lineal til at måle afstanden fra vinduesåbning. Måle den samme afstand på anden siden af vinduesåbning, og marker den foreløbig placering til anden gardin stang beslaget. Stick en opslagsnål i hjørnet af hver af dine beslag markeringer og køre et stykke snor mellem benene. Brug en tømrer niveau til at sikre denne linje niveau. Hvis det ikke er, justere placeringen af din parenteser, indtil linjen er lige.

2 Mål afstanden mellem de to parenteser og beregne midtpunktet. Dette er, hvor du vil installere center støtte. Hold center understøtter op til væggen i din ønskede placering, og markere skruehuller med din blyant.

3 Brug en boremaskine til at gøre skruehuller for parenteserne og center støtte efter dine mål. Hvis du installerer disse på en mur stud eller vindue beklædning, bruge et borehoved, der er af samme størrelse som skruerne og blot køre skruerne lige ind i væggen. Hvis du installerer hardwaren i drywall, skal du først indsætte plast ankre ind i væggen til at holde skruerne. Brug en bit, der er lidt mindre end den skrue diameter, og tryk på ankeret i hullet, indtil den lægger flush mod væggen.

4 Holde et af beslagene mod væggen, så hullerne i beslaget at flugte med hullerne du boret i væggen eller din væg ankre. Skruerne i hullerne, og spænd sikkert. Gentag dette trin for at installere beslaget på anden siden af vinduet.

5 Skub kroge eller ringe til gardiner på stangen. Sæt den ene ende af stangen til beslag på den ene side af vinduet. Indsæt anden enden i de andre beslag til at fuldføre gardiner-stang installation.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com