Sådan gendanne slettede SMS-beskeder

September 30

Sådan gendanne slettede SMS-beskeder

Der er mange grunde en person kan ønsker at gendanne slettede SMS-beskeder. Uanset om du ved et uheld slettet en meddelelse, der indeholder vigtige oplysninger, eller hvis du har brug at overvåge dit barns mobiltelefon til at sikre, at de ikke sender upassende meddelelser, er der ressourcer, der kan hjælpe dig med at genoprette oplysninger. For at gendanne SMS-beskeder, skal din mobile enhed indeholder et SIM-kort. SIM-kortet er en lille elektronisk kort, som lagrer alle dine telefon usage data.

Instruktioner

• Afgør, om din telefon har et SIM-kort installeret. Du kan fortælle om, hvorvidt du har et SIM-kort installeret ved at fjerne bagsiden af telefonen og kigge under batteriet. Mange af de smarte telefoner såsom iPhone og Blackberry, såvel som Verizon og Sprint mobiltelefoner udnytter ikke SIM-kort. Hvis du er usikker på om din telefon har et SIM-kort, skal du kontakte din mobiludbyder og forsyne dem med modellen af telefonen.

• Købe en enhed, der er blevet oprettet for at genoprette oplysninger, der ligger på SIM-kort. Enheder, der er på markedet, som vil tillade dig at gendanne mistede eller slettede data fra dit kort omfatter SIMCon, SIM Opsving Pro og Parabeners SIM beslaglæggelse spion. Nogle af enhederne kan købes for under $100 i 2009, mens andre kan koste lidt mere.

• Installere softwaren til SIM card reader på din computer ved at indsætte den CD, der fulgte med enheden, i cd-rom-drevet. Tillade installation skal afsluttes, før at fjerne CD.

• Fjern SIM-kortet fra din mobile enhed. Placer SIM-kortet i SIM-kortlæser. SIM-kortlæser ligner en USB opblussen drive.

• Indsæt SIM-kortlæser til USB-porten på din computer, mens SIM-kortet er stadig på plads.

• Åbn det ikon, der vises på skrivebordet i SIM-kortlæser. Vælg indstillingen for at gendanne slettede SMS-beskeder. Hvis du som du kan printe de slettede SMS-beskeder. Nogle SIM-kort læsere vil også tilbyde dig mulighed for at overføre de slettede SMS-beskeder til et andet SIM-kort.

• Fjern SIM-kortlæser fra din USB-port, når du er færdig med at gendanne slettede SMS-beskeder. Fjern SIM-kortet fra læseren, og placere SIM-kortet tilbage i din mobile enhed.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com