En liste over Autoruns

March 23

AutoRun er en Windows-baserede algoritme, der leveres som standard med de nyeste versioner af Microsoft Windows. Næsten altid ledsaget af Obduktioner, bil giver mulighed for en Windows-baseret system til automatisk at "køre" eller bearbejde information i flytbare drev, såsom en DVD-ROM-drev, for lethed i hjælp og hurtigere informationsbehandling.

Program-baseret Autoruns

De fleste software installatører, f.eks. et PC-spil eller et PC-program til Windows, har altid Autoruns som en af deres vigtigste installationstrin. Når en bruger indsætter en CD eller DVD i et drev, scanner Windows's AutoRun-funktionen CD for AutoRun-fil. Denne fil indeholder alle de nødvendige data for at installere softwaren korrekt. Brugeren behøver kun at klikke på flere kommando windows at afslutte installationen.

AutoRun og obduktioner valgmuligheder

Hvis den afsættelig drive ikke indeholder nogen installer eller program, AutoRun eller Obduktioner scanner drevet og identificerer, hvilken type data det indeholder. For eksempel, hvis en flash disk indeholder MP3-filer, vil den lille Obduktioner rude pop og bede brugeren, hvis han ønsker at spille den fil benytter en bestemt program, som Windows Media Player. Det vil også bede brugeren, hvis han ønsker at gøre den samme proces den næste gang den samme filtype indsættes, således at det kan automatisk "køre" processen. Hvis brugeren vælger "Ja", afspilles alle typer af flytbare drev, der indeholder MP3-filer automatisk af computeren ved hjælp af Windows Media Player. På de nyeste versioner af Windows XP og nyere versioner af Windows, er AutoRun og Obduktioner blevet adskilt som to forskellige kommandoprompter for bedre sikkerhed.

AutoRun orme

Fordi Windows registrerer bil filer og behandler dem automatisk, når fundet, hackere lavet AutoRun orme, der kan inficere en Windows-baseret computer. Da Windows kører filen uden at bede om brugerens tilladelse, kan disse orme inficerer computeren uden antivirus opdager det først. Én gang inde i et system, ormen ændrer AutoRun kommando i windows, konfigurere den til at indlæse ormen til enhver type drev tilsluttet computeren.

Brugerdefinerede AutoRuns

Nogen kendskab til grundlæggende edb-programmering kan oprette en brugerdefineret AutoRun-fil. Bruger Windows Notesblok, kan en bruger ændre navnet på den afsættelig drive, dens ikon og hvordan det vil reagere, når indsat en Windows-baseret computer. Nogle andre brugerdefinerede AutoRuns kan automatisk at åbne filer, afspille digitale medier og endda vælge bestemte, installerede programmer til at åbne filen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com