Sådan gendannes en gammel Pickup Truck

April 11

Sådan gendannes en gammel Pickup Truck

Genskabe en gammel lastbil kræver stort engagement og evne til at investere både tid og penge til projektet. Restaurering kræver, at køretøjet helt blive revet fra hinanden, således at hvert enkelt element af køretøjet får tid og opmærksomhed skulle være som ny. De standarder, som du vil gendanne lastbilen vil afhænge af hvad slags resultat du forventer. Der er fire niveauer af restaurering: drivable, oprindelige, hal og custom. Drivable standarder gendanne køretøjet til en drivable tilstand kan nydes på det personlige plan. Oprindelige standarder Ombetræk køretøj til at se nøjagtig som det gjorde, da det forlod showroom gulv og er beregnet til klar køretøj for konkurrencedygtige viser. Forhal restaurering overstiger oprindelige standarder, og tilpassede restaurering skaber en designer køretøj til personlige standarder.

Instruktioner

• Strip bilens interiør. Ifølge Tom Brownell, bør demontering processen være både langsomt og bevidst. Vær forsigtig ved at fjerne hvert enkelt stykke således at originale stykker, der er i god form ikke er beskadiget. Lav en liste af beskadigede dele, som skal erstattes.

• Skrab indre af køretøjet. Brug en slibende objekt som ståluld eller fine-grain sandpapir til at skrabe væk maling chips og rust. Oprette en ren og glat metal overflade.

• Træk motoren fra lastbilen, så det kan genopbygges. Hvis du ikke er erfaren i motoren genopbygger, kontrakt med en licenseret mekaniker til at genopbygge motoren for dig. Afhængigt af alder af lastbilen, kan motoren skal være opdateret til en moderne elektriske system til at køre fra et batteri.

• Fjerne udvendig trim fra karrosseridele. Som med interiør trim, være omhyggelig med ikke at beskadige trim, der er i god form. Lav en liste over stykker, der skal udskiftes.

• Fjerne de udvendige paneler fra lastbilen. Afgøre, hvilke dele af ydre organ skal udskiftes, og hvilke dele kan være rengjort, malet og sat tilbage på rammen.

• Ren de udvendige paneler, fjernelse af snavs og rust. Paneler, der har rust bobler eller huller skal repareres med glasfiber eller udskiftes.

• Male de ydre karrosseridele og metal inde i førerhuset. Hvis du gendanner lastbilen til sin oprindelige tilstand fra fabrikken, skal du vælge en maling farve, der var til rådighed for din lastbil mærke og model. Vær omhyggelig med ikke at få maling på glasset, når du maler omkring Vinduer. Bruge en sprøjtepistol til at anvende malingen jævnt. Bruge flere tynde lag til at forhindre, at malingen løbe.

• Sæt alle ydre karrosseridele tilbage på bilen. Sørg for, at hvert stykke er justeret præcist.

• Komplet lastbilens detaljering. Sætte trim tilbage på kroppens yderside og førerhusets interiør.

Tips & advarsler

  • Sortere smådele som møtrikker og bolte i små poser og mærke dem. Dette vil forhindre dig i at miste disse dele.
  • Hvis trucken har træplanker i sengen, kan de enten være refinished eller erstattet. Nævn, der er bøjet, eller Vis tegn på vandskade, dry rot eller skadedyrsangreb, bør erstattes. Nævn, der er misfarvet men viser ingen andre tegn på skader kan slebet, bejdset og belagt med en vandtætning og efterbehandling agent.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com