Sådan deaktiveres Centrex Voice Mail

December 8

Sådan deaktiveres Centrex Voice Mail

Centrex er en type af telefonservice, der tilbydes til virksomheder der sletter behovet for at købe en telefon-system. Tjenesteydelsen indeholder tre-vejs opkald, opkald overførsel og voice mail. Talebeskedtjenesten tillader kunder af Centrex at høre meddelelser, der blev registreret i fortiden ved at bruge deres stemme mail boks. Voice mail funktion kan annulleres ved at ringe til telefonselskabet, der giver dig med Centrex.

Instruktioner

• Erhverve din Centrex telefon service udbyders nummer. Du kan finde nummeret til din telefon udbyder på din telefonregning.

• Kontakt tjenesteudbyderen telefon og anmode om annullering af din Centrex voice mail service. Talebeskeder kan indgå i din månedlige tjeneste, så du kan ikke annullere din telefontjeneste helt for at deaktivere dine talebeskeder.

• Betale enhver annullering gebyrer. Annullering af Telefonisk kundeservice fra nogle udbydere til at deaktivere Centrex talebeskeder opkræves gebyrer.

• Ringe til dit nummer og forsøger at efterlade en besked, når du har annulleret tjenesten. Hvis du er i stand til at efterlade en besked, skal du kontakte tjenesteudbyderen Centrex telefon og forhøre sig om årsagen. Fortælle Centrex telefon-udbyder, at du for nylig annulleret din service og du var stadig i stand til at efterlade en besked.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com