Lastbil bugsering specifikationer

July 24

Hvis du vil trække en lastbil, eller hvis du ønsker at trække noget med din lastbil, skal du først vide de trækkende grænser for køretøj(er). Towing en anhænger eller et andet køretøj med din lastbil, der overstiger din lastbil bugsering kapacitet kan forårsage ulykker. Du kan også skade dit køretøj og andet køretøjet. Du kan få alle de trækkende specifikationer for din lastbil og andre køretøjet ved at kigge på et trækkende diagram eller kontakte producenten.

Bugsering kapacitet

Kig på et trækkende diagram til at bestemme den maksimale vægt din lastbil kan håndtere bugsering. Du bør også tjekke de trækkende diagram for at se begrænsningerne på de køretøj(er), der din lastbil kan håndtere bugsering. Find den trækkende diagram på din truck fabrikanten hjemmeside. For eksempel, hvis du har en Ford lastbil, besøge webstedet Ford (Se ressourcer). Skriv "Bugsering kapacitet" i søgefeltet i øverste højre hjørne. Klik på linket "Bugsering Guide". Klik på dit køretøj. Kig på de trækkende kapacitet specifikationer for dit køretøj.

Bugsering Hitch

Åbn din handskerummet. Trække sig ud din ejer manual. Find sektionen "Bugsering". Find typen af bugsering du vil udføre. Find hitch behov for den trækkende type type. Anmeld de detaljerede instruktioner om, hvordan at vælge den korrekte hitch baseret på form for bugsering. Bemærk instruktioner af hvordan du installerer hitch på dit køretøj. Bemærk hastighed kravene til form for bugsering din lastbil vil gøre.

Stik ledninger

Tilslut trailer seletøj og ledninger til de relevante placeringer baseret på hvad du læse i manualen trailer. Oplysningerne er også opført i bilens ejer manual. Forbinder de forkerte ledningerne i de forkerte steder vil forhindre lys på trailer eller trukne køretøjet fra arbejde ordentligt mens du trække det.

Sikre Tow

Fastgør blår kæder til en sikker placering. Blår trailer har normalt tre kæder, der kan sikre det trukne koeretoej. To kæder er på forsiden af trailer og en kæde er midt i traileren. Træk en af kæder foran på traileren op og omkring nærmeste forakslen. Sikre kæden til en kæde link. Gentag processen for anden kæden på forsiden af traileren. Trække kæden midt i traileren op og omkring midten af en ryggen aksel. Sikre kæden til en kæde led i kæden.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com