Hvad skal jeg give licens til min bil?

April 3

Hvad skal jeg give licens til min bil?

Procedurer for at få en licens til en bil er de samme fra stat til stat. Men der er nogle forskelle, så du bør tjekke din lokale område for krav. Hver stat i USA kræver, at du har en gyldig licens til og registrering af din bil.

Forsikring

Hvis din stat har obligatorisk forsikring, skal du sandsynligvis vise forsikringsbevis før de registrerer dit køretøj. Dit forsikringsselskab skal yde et kort for at opfylde dette krav.

Titel

Hvis dette er en ny registrering, du har brug for en underskrevet kopi af titlen viser ejerskabet overgår til dig. Hvis du skylder penge på køretøjet, vil du vise en ansøgning om titlen. Långiver vil holde titlen, indtil køretøjet er betalt ud.

Skatter

Hvis din stat har en moms på køretøjer, skal du vise bevis for betaling af moms. En forhandler indsamler skatten og giver dig bevis for betaling. Med en privat ejer skal du bringe dine slutseddel og betale skat på tidspunktet for registreringen. I Maine er der også en punktafgifter. Dette skal betales på dit lokale rådhus før du registrere et køretøj.

Gebyrer

De fleste lande opkræve et gebyr for titel overførsel. I Maine koster det $33 i 2010. Du vil også nødt til at betale en registreringsafgift, der varierer efter typen af plade, der ønskede.

Inspektioner

Nogle stater kræver en sikkerhed eller emissioner inspektion før køretøjet er registreret. Andre kræver ikke en, eller det er adskilt fra registrering.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com