Hvordan du ændrer kørehøjde af en Front Wheel Drive Van

November 23

Hvordan du ændrer kørehøjde af en Front Wheel Drive Van

Ændre kørehøjde på din forhjul drev van er som at ændre kørehøjde på nogen anden bil: du er nødt til at installere et sæt af sænkning fjedre. Dette nødvendiggør delvist dækker din forhjulsophæng. De sænkning fjedre har airbags inde i dem at hæve eller sænke van. Dette vil tage lang tid, så har et andet køretøj, du kan bruge til at køre ærinder.

Instruktioner

• Oprejse van på bil knægte. Du skal placere bilen stikkene i hvert hjørne af van, løft kun på livspoint. Til løftepunkter vil variere afhængigt af mærke og model af dit forhjul drev van. Du skal ophøje van mindst to fødder op til få adgang til suspension dele. Fjerne alle hjul ved at dreje ud lug møtrikker og trækker hjulene på deres aksler, assistent ønsker høj grad fremskynde processen.

• Fjerne suspension fjedre fra forhjulene. Hvert forår får bolte, der anker det sted struktur og suspension arme, nøjagtige antal og størrelse vil afhænge af mærke og model af forhjul drev van. Når suspension fjedre er slukket, strip foråret off suspension spankulere. Skub på airbag forsamling på hver forhjulsophæng spankulere i hånden. Placer airbaged suspension stivere tilbage på plads i hver af de forreste hjul brønde.

• Fjern suspension fjedre fra baghjulene, de fleste varevogne bruge bladfjedre bag, så pladsen vil være trangt. Fjern beholde bolte, igen størrelse og placering er afhængig af mærke og model af van. Placere udskiftning airbag stivere i sted, hvor de gamle suspension springs var. Genindsætte de fastholde bolte og skruenøgle ned flush med støtte.

• Passe til luft tank og kompressor fra kit i motorrummet. Det nøjagtige sted vil afhænge af din make og model af van, og du bliver nødt til at bestemme, hvad den bedste pasform vil være. Bolt på plads når du er klar. Krog kompressor til ledningerne ved at tilslutte strømkablet til ledningsføring. Bore et hul gennem brandmuren nær hvor dit kontrolpanel er monteret. tråd kontrol ledningerne gennem hullet og derefter krog til kontrolpanelet. Den nøjagtige hookup vil afhænge af control panel du har besluttet at bruge. Kør luftfartsselskaberne fra manifolden på tanken til airbags på suspension stivere, skruenøgle ned låsning nødder.

• Tænd din bil og vente på kompressor til at fylde suspension poser. Brug kontrolpanelet til at sænke eller hæve højden af affjedringen på din forhjul drev van.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com