Hvordan at slippe af med gamle mobiltelefoner

April 4

Du vil blive hårdt presset til at tage en spadseretur gennem enhver offentligt sted uden at se nogen taler på en mobiltelefon. Mobiltelefoner er ikke længere et tilbehør til de rige og berømte. Deres popularitet er steget så meget, at mange mennesker bruger deres mobiltelefon som deres primære telefon, afkald jord-line service alle sammen. Cell phone udbydere forærer telefoner på hver tur og de tilbyder udskiftning telefoner med den nyeste teknologi installeret til priser, som forbrugerne bare ikke kan modstå. På grund af deres popularitet (med ingen afmatning i syne) er problemet med ansvarligt bortskaffelse af mobiltelefoner værd at undersøge. Hvis du gerne vil have nogle miljøvenlige løsninger til at hjælpe dig slippe af gamle lede mobiltelefoner skal du ikke længere.

Instruktioner

• Donere gamle mobiltelefoner til soldater. Websites såsom mobiltelefoner for soldater gør et godt valg til at hjælpe dig slippe af med gamle mobiltelefoner. Arrangørerne er i stand til at sælge de gamle telefoner til en virksomhed, der nyistandsaetter dem og igen arrangørerne er købedygtig omforme de brugte telefoner i telekort til soldater. Soldaterne brug telekort til at kalde deres kære.

• Give gamle mobiltelefoner til en lokal skole. Skoler deltage nogle gange i et program, der er meget lig donation af gamle mobiltelefoner til organisationer, der støtter militæret. Lærere hjælper familier komme af med deres gamle mobiltelefoner ved at holde mobiltelefon samling drev og drej de indsamlede telefoner en virksomhed, der køber dem. Skolen kan derefter bruge pengene til at købe nødvendige bøger og forsyninger.

• Tilbyde gamle mobiltelefoner til en lokal kvinder husly. Shelters kan bruge gamle mobiltelefoner til at give en ekstra linje af sikkerhed for kvinder, der er afhængige af den skjul hjælp at undslippe et voldeligt forhold. Ly kan installere en ny celle service på din gamle mobiltelefoner og levere telefoner til kvinder og børn de hjælpe.

• Omfatte din gamle mobiltelefoner i din næste donation til Goodwill. Gamle mobiltelefoner i arbejdsduelig tilstand kan videresælges til en person, der har brug for en telefon, men ikke har råd til den fulde pris. Donationer til Goodwill bidrage til at støtte arbejdstagernes Goodwill Industries ansætte.

• Smide din gamle mobiltelefoner med lager af andre ting, du har været at indsamle for din næste garage salg. Du ved aldrig, hvilken af dine castoffs vil være en skat til en anden.

Tips & advarsler

  • Glem ikke at inkludere alle opladere og tilbehør med mobiltelefoner, når du slippe af med dem.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com